Magasinet M!

Disse damer elsker når du kommer for tidligt

Er du typen, der holder kort tid i sengen? Så er der godt nyt. Nogle kvinder tænder nemlig på, at du kommer hurtigt!

Disse damer elsker når du kommer for tidligt

"Undskyld, det er aldrig sket for mig før" eller "Jeg kan nok igen lige om lidt".

De sætninger kan du i fremtiden blive fri for at komme med, hvis pistolen er skudt af lidt for tidligt, når du ligger under dynen med damen. 

I en tråd på community-hjemmesiden Reddit indrømmer flere kvinder nemlig, at de finder det meget smigrende, når deres mænd kommer tidligt i sengen. 

En bruger går endda så langt som at kalde det voldsomt ophidsende, når fyren, hun har med i kanen, fyrer den af efter et par enkelte hug. 

- Jeg er en kvinde, og jeg bliver ekstremt tændt af for tidlig sædafgang - især hvis han bliver flov og virker underskyldende.

Og overraskende nok var hun ikke alene. En anden skrev nemlig, at hun ikke kunne lade være med at tænke: 

- 'Fuck yeah', han kunne ikke engang styre sig selv. 

Faktisk er det en fetish, at nogle kvinder tænder på tidlig sædafgang - at dømme ud fra lidt research på internettet. I en "ask me anything"-tråd skriver en anden, at hun nyder, når fyren prøver at holde igen, men bare ikke kan styre sig selv. Hun føler sig i kontrol, når det sker, og gør alt for at få fyren til at komme tidligt.

- Det hurtigste, jeg har fået en fyr til at komme, var da denne søde mand havde inviteret mig over en torsdag aften. Efter at have snavet i et par minutter lod jeg min hånd glide ned til hans pik bare for at føle mig omkring. Og i det øjeblik, jeg havde kontakt med hans pik, blev han ophidset, og jeg følte en våd plet kort tid efter.

- Han var virkelig flov og skød skylden på, at han havde været tørlagt i noget tid, men jeg fortalte ham blot, at jeg faktisk godt kunne lide, hvilket han dog ikke troede på. Men jeg forsøgte at få ham til få det bedre.

Det er dog langt fra alle kvinder, der er helt med ombord på idéen om, at fyren skal komme med det samme. Vi har her på M! tidligere fortalt om en spray, der kan give dig udholdenhed som en pornostjerne og en app, der kan hjælpe dig med at undgå at være ham, der kun kører to ryk og en aflevering. 

Men hvis du har problemet, så er det bare med at lede videre. Hende, der tænder på det hurtige knald findes derude!

ANNONCE
Del

Seneste nyt