Magasinet M!

Disse film skal du se under optakten til årets Super Bowl

Tiden op til natten skal fyldes med film og hotwings!

Hvis du ligesom mange andre sportsfans mødes med kammeraterne over en Roethlisburger, hotwings og Budweiser-øl natten til mandag d. 5. februar, så ved du også, at ventetiden til kampen kan være lang.

Derfor har vi kigget på nogle titler fra Netflix, som rammer den sportslige ånd og kategori - og kan sætte dig i stemning hele aftenen!

ANNONCE

Draft Day (2014)

På dagen for NFL-spillernes draft, sælger Clevelands direktør ud for at kunne vælge først, og det får uventede konsekvenser. Han står mellem et holds nedtur og en strålende fremtid. Alt hvad han har er sin mavefornemmelse – af og til er det nok.

ANNONCE

Last Chance U (2016-)

De drømmer om at blive kendte. En sportsklub ingen har hørt om, kunne være deres store chance. I en dokumentarserie, som udspiller sig på et af NCAA footballs bedste rekrutteringssteder, forsøger fyre med problemer at bevise deres værd på banen og i klassen. 

ANNONCE

Woodlawn (2015)

I en dybt splittet by bragte én person alle sammen. Og han spillede på highschool fodboldbanen. I 1970’ernes Alabama satte raceadskillelse talent, tro og mod på prøve for den sorte highschool fodboldstjerne Tony Nathan både på og uden for banen. 

ANNONCE

Concussion

Dette drama er den sande historie om en retsmedicinsk patolog, som opdager den kontroversielle sammenhæng mellem hjernerystelse og hjernesygdomme hos NFL-spillere. Og fodboldverdenen er ikke henrykt over at høre om hans resultater. 

Blue Mountain State (2010-11)

I Blue Mountain State følges tre nybagte studerendes skøre eventyr. Mød quarterbacken Alex, running backen Craig og maskotten Sammy på Blue Mountain State, hvor amerikansk fodbold styrer, og der festes igennem, mens de prøver at score både touchdowns og deres lækre medstuderende. 

ANNONCE

The Longest Yard (2005)

En tidligere football-spiller kommer i fængsel, og sammen med en gruppe andre indsatte danner de et amerikansk fodboldhold, der udfordrer fangevogterne til en dyst. Det er et helt nyt spil. 

Coach Snoop

Snoop Dogg henter inspiration fra sin egen barndom og opretter en amerikansk fodboldliga for ungdommen i den indre by for at få dem væk fra gaderne og give dem nogle mål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE