Magasinet M!

Disse fodboldspillere ligner umiskendeligt meget Game of Thrones-karaktererne...

... og seks andre højdepunkter fra ugen, der gik, i sportens verden.

UGENS KASSE(R)

 Det var lidt svært for os at vælge ugens mål, da der blev scoret to gudekasser i weekenden. Så derfor får du begge to. Selvom Stoke tabte med 1-2 til Chelsea var Charlie Adams udlignende mål mod førerholdet en sand perle. Fra hele 61 meter overlistede han den belgiske målmand, Thibaut Courtois, der var kommet lidt på en skovtur. Det kalder vi overblik.

ANNONCE

Overblik havde Atalantas Mauricio Pinilla også imod Torino i weekenden Serie A-runde. Videoen herunder taler for sig selv.

UGENS REKLAME

Du kan ikke andet end at blive rørt af Nike's nye reklame for golfturneringen Masters 2015. Heri medvirker både Tiger Woods og den nuværende verdensetter, Rory McIlroy. Det er ikke mindst en hyldest til golfsporten, men så sandelig også til den legendariske tiger.

ANNONCE

UGENS PRANK 

Liverpoolspillerne Mario Balotelli, Ricky Lambert, Fabio Borini og Filip Markovic troede, at de skulle give en heldig vinder af en konkurrence en frisparkslektion lige før påske. I stedet var det dem, der fik en lektion i, hvordan frispark skal sparkes, da "den heldige vinder" var den hollandske frisparksspecialist og YouTube-fænomen Bas Van Velzen.

ANNONCE

UGENS CRASH 

Det er med at holde godt fast, når man rider konkurrenceløb på hest. Ellers kan det godt gå galt. Det måtte en rytter sande ved weekendens løb på Wincanton-banen i det sydlige England. Heldigvis er rytteren okay.

 

This just happened at Wincanton... (Thankfully he's okay)

Posted by on 1. april 2015
ANNONCE

UGENS BOLIGKØB

Om boligpriserne også er på vej op ad i New York, ved vi ikke. Men det er Frank Lampard nok også ligeglad med. I hvert fald har den nuværende Manchester City-spiller lige købt en lejlighed i The Big Apple, da han efter sæsonen skifter til den nye Major League Soccer-klub New York City FC. Og hold nu fast. Lampard og hans kæreste skal hver måned smide 650.000 kroner. For de penge får parret så også 836 m2 bolig samt næsten 500 m2 udeareal.

ANNONCE
Disse fodboldspillere ligner umiskendeligt meget Game of Thrones-karaktererne...

Se flere billeder af den vanvittige lejlighed her

 

UGENS LOOK-A-LIKES

Det er ikke noget som look-a-likes. I anledningen af, at Game of Thrones vender tilbage om mindre end en uge, har radiostationen TALKsport udvalgt en række fodboldspiller, der umiskendeligt ligner karakterer fra den elskede fantasy-serie.

ANNONCE

UGENS CHOK

Det var uhyggelige scener, der udspillede sig, efter Fenerbahce's 5-1-sejr over Rizespor i weekenden. På vej hjem åbnede en mand ild mod spillerbussen med en shotgun og ramte blandt andet holdets buschauffør, der dog overlevede skudepisoden. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt