Magasinet M!

Disse høretelefoner gør at du vil kunne forstå et fremmedsprog på rekordtid

Hvis du er fatsvag til sprog, skal du måske overveje Waverly Labs nye super-høretelefoner. De gør dig til sprogmester, før du kan nå at sige? hvad på fransk.

Du er måske en af dem, der fattede hat under analysen af 'Das leben ist grausam' tysk-timerne i gymnaiset, selvom du endda sad på forreste række og tog tusind noter og ekstra-undervisning efter timen. Sliddet betalte sig bare ikke helt for dig.

Men måske er der en glimrende løsning på vej til dig, der gerne vil være uofficiel professor i fremmedsprog på rekordtid.

Netop nu er firmaet Waverly Labs ved at færdigudvikle høretelefonerne 'the Pilot', som, når de er klar, næsten med garanti vil gøre dig til et sprogøre ud over det sædvanlige. De bliver verdens første høretelefonerne, der oversætter fremmedsprog mellem to personer. De fungerer i par. Det vil sige, at du selv har et par høretelefoner i, mens ham eller hende, der for eksempel taler tysk, fransk eller spansk til dig i telefon, har et andet par i ørererne.

Mens du taler til vedkommende, vil 'the Pilot' næsten øjeblikketligt oversætte fra dit sprog til personens. Og omvendt. Når han taler til dig på sit sprog, vil det blive oversat til dit med det samme. På den måde vil i på rekordtid forstå hinanden. 

ANNONCE
Waverly Labs - Disse høretelefoner gør at du vil kunne forstå et fremmedsprog på rekordtid Waverly Labs

For at få den vilde fremtids-fremmedsprogs-oversætter til at fungere skal du i følge Waverly Labs blot bruge høretelefonerne og en særlig smartphone-app med diverse sprog lagret i sig.

Selvom detaljerne om funktionerne er få, er det sandsynligt, at høretelefonerne og sprog-appen kommer til at spille sammen med din Bluetooth. Høretelefonen vil opfange din og modtagerens tale, sende den til appen via Bluetooth, og den vil så komme ud som oversat tale i den anden persons øre. Det skriver Mashable.

Hvor mange sprog 'the Pilot' kommer til at understøtte vides endnu ikke. Og hvornår dine kommende fremmedsprogs-høretelefoner vil være tilgængelige, vides heller ikke med sikkerhed. Men lang tid går der nok ikke. For inde på Waverly Labs' hjemmeside kan du allerede forudbestille et par af de blærede sprog-bøffer.

De kommer til at koste cirka 1660 og 2000 kroner, når de ryger i handel. Men hvis du er en af de første 100 til at forudbestille 'fremtiden', kan kan du få dem til mellem 860 og 1200 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce