Disse popcorn vil formentlig slå dig ihjel
Det er store filmdag i dag. Og til film hører popcorn. Men med den her form for poppede majskerner, kradser du med al sandsynlighed af, før du når til rulleteksterne.
![Disse popcorn vil formentlig slå dig ihjel](/image/box/3039791/980/50000.jpg?oversize=1)
Der er nu ikke noget som en god skål mikrobølge-popcorn ved din side, når du lægger dig i sengen for at se den film, du lige har smidt i bluray-afspilleren.
Tømmermændene er dog så slemme i dag, at du ikke bare lige stiller dig tilfreds med en omgang salte majskerner. Du craver for mere junk. Derfor er det godt, at mmm.dk giver dig? tadaaaa? Bacon-popcornene.
Alt, du skal gøre, er at anskaffe dig rigtige popcorn til gryden og en pakke fedtholdige bacontern. Så spiller det.
Det skal du bruge:
- Lidt over 1 dl baconfedt
- En pakke bacontern
- 2 dl upoppede popcorn
- Salt
- Evt lidt revet cheddarost
Steg dit bacon, læg det på noget fedtsugende papir (køkkenrulle fx), og gem fedtet. Put det i en gryde og varm det op ved høj varme. Start med at putte et par popcorn-kerner i som testere. Når de popper, smider du resten af popcornene i og smider låg på. Husk at ryste gryden i takt med, at popcornene popper.
Når popningen aftager, tager du gryden af varmen og venter på, at popcornene popper færdigt (sikke megen pop).
Hernæst putter du popcornene i en stor skål eller papirspose og salter dem (husk at shake). Til slut blander du baconternene i og topper evt med lidt cheddarost.
Overlever du ikke, vil vi gerne fralægge os al ansvar.