M!

Disse ting får en pige til at tage med dig hjem fra byen

Griber du det rigtigt an, når du er i byen?

Disse ting får en pige til at tage med dig hjem fra byen

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det er kun fantasien der sætter grænser. En af M!s læsere har spurgt pigerne på forummet, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne kigger efter, når de vælger hvem de går hjem med fra en bytur:

"Hej!

Jeg er en fyr på 21 år, der har et spørgsmål til jer. Hvis nu I så en fyr i byen, hvad skulle der så til for, at I jagter ham? Og hvis I så fik fat i ham, hvorfor så lige sex med præcis den fyr?"
- Nick191295, 21 

Hvad er det lige der får damerne til at "bide på krogen" når man er i byen? Har du efterhånden prøvet alt fra scorehåndbogen, men uden hæld? Måske skulle du begynde at tage imod råd fra pigerne selv. I denne tråd forklarer pigerne nemlig hvilke faktorer der spiller ind, når de vælger hvem af drengene i byen, de kunne se sig selv gå hjem med når aftenen er forbi. 

Læs med her og bliv klogere

Har du et spørgsmål?

Er der noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

Del