Magasinet M!

Dit liv er fuldendt: Tamagotchien vender tilbage

Stop med alt, hvad du laver. Nu kan du få din bedste ven - Tamagotchien - tilbage i hjemmet for en slik.

Dit liv er fuldendt: Tamagotchien vender tilbage

Hvis du var barn i 90'erne, har du med 1000 procent sikkerhed leget med det elektroniske lomme-kæledyr, Tamagotchien. Hvis ikke, har du nu chancen.

Det japanske legetøjsfirma Bandai har nemlig genudgivet den første version af Tamagotchien - komplet med de originale seks karakterer, du kendte bedre og elskede mere end din egen søster.

Det skriver Mashable.

Bandai har tilmed formået at forblive tro mod det orginale hardware-design, selvom den nye Tamagotchi dog er halvt så stor som den oprindelige.

Den nye Tamagotchi er allerede ude i butikkerne i Japan - og det ser ud, som om brugerne elsker den.

- Jeg har fået Tamagotchien. Den er mindre, end jeg troede, den ville være, men hold op, hvor er det nostalgisk, skriver en japaner på Twitter ifølge Mashable.

- Jeg købte den omgående på 20-års-jubilæumsdagen for Tamagotchien, skriver en anden, mens en tredje tilføjer:

- "Æggene" blev udsolgt med det samme. Folk blev mere og mere utålmodige.

ANNONCE

Den originale Tamagotchi kom på markedet i Japan i 1996 og blev hurtigt kult. Året efter kom den i butikkerne i USA og Europa.

Siden da er 1996-Tamagotchien blevet penge værd og er set på Amazon til hele $130 (900 kroner). For at sætte det i perspektiv blev Tamagotchien solgt for $17.99 i 1997. Men den nye Tamagotchi er faktisk endnu biligere, da den sælges for $13,55 (95 kroner) i de japanske butikker, hvor den i øjeblikket kun er tilgængelig. MEN! Du kan også købe den på det japanske Amazon for $17,36 (121 kroner). Det kræver dog, du kan japansk.

Bliver det det helt store comeback for Tamagotchien, varer det nok ikke længe, før vi ser den på det amerikanske og europæiske marked igen. Og vi kan næsten ikke vente.

ANNONCE
Del

Seneste nyt