Magasinet M!

Ditte er Ugens Instababe: Er du til piger?

Hun har en vild historie om en bytur til Holstebro og nøgenbadning i Malaga

Navn: Ditte Slyngborg

Alder: 22 år

Civilstatus: Single

Bopæl: Skive

Særlige kendetegn: Smilende, store brune øjne og store bryster

Instagram: ditteslyngborg

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Ditte laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

At blive valgt som Ugens Instababe for M!, er ikke noget, jeg havde set komme. Så det er jeg rigtig beæret over, og så er jeg glad for at få muligheden for at vise lidt af mig selv, og hvem jeg er.

Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg har aldrig haft en seriøs kæreste, da den rette mand ikke har været der endnu, hvilket har resulteret i, at min familie ofte spørger, om jeg er til kvinder. 

Vis dette opslag på Instagram

At the club like ?????

Et opslag delt af Ditte Slyngborg (@ditteslyngborg) den

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

I sommerferien skal jeg på roadtrip til Spanien med mine tre søstre.

Først kører vi til Paris og overnætter et par dage, dernæst Marbella i en uges tid, og så besøger vi Gardasøen på vej hjem.

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved, er at være omgivet af mennesker jeg holder af, og når jeg har det sjovt.

Det værste jeg ved, er nok de mennesker der skaber drama til ingen verdens nytte.

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

100% Greys Anatomy! Det er en serie, man kan se på repeat, uden at blive træt af den. Tror jeg har set den omkring 20 gange, og jeg følger stadig med. Hvis du endnu ikke har set den, så kan den kaldt anbefales!

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

At invitere mig ud at spise er ikke vejen frem hos mig. Jeg vil langt hellere inviteres på en kop kaffe eller ud at gå en tur. På den måde kan man gå ved siden af hinanden og snakke, hvilket jeg foretrækker. På den måde bliver det dejlig let og man kan se hinanden an uden, at det bliver akavet. Herefter kan man så beslutte sig for om man skal spise sammen, tage en drink eller hvad man nu ellers har lyst til, hvis daten har gået godt.

Vis dette opslag på Instagram

You

Et opslag delt af Ditte Slyngborg (@ditteslyngborg) den

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Tror det må være en fuld man i byen "Er det bare mig eller plejer man ikke at gå med sin taske under armen? Du har to siddende foran, og det ligner ikke der er plads til mere i dem".

Hvad gør en mand sexet?

For mig er en mand sexet, hvis han går op i, hvordan han ser ud, har det godt med sig selv og er sød og charmerende. Derudover er noget af de første, jeg ser ved en mand, hans øjne og hans smil. Hvis det spiller, så er han godt på vej.

Vis dette opslag på Instagram

More of that Golden Hour please

Et opslag delt af Ditte Slyngborg (@ditteslyngborg) den

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg var spontant taget med en veninde til Holstebro i byen, fordi der kom en kendt musiker (vi kan kalde ham John) og optrådte. Under showet kommer en anden musiker (vi kan kalde ham Per) uventet på scenen, hvilket bare gør det endnu sjovere.

Efter showet sniger vi os om bagved, hvor vi snakker med musikerne og ender med at blive inviteret hen til deres bord for at feste med dem. Der går maks 5 minutter før at John og jeg kysser og vi har det sjovt. Da vi har festet i en times tid spørger John om jeg vil med tilbage på hans hotelværelse. Vi går så hen til hans værelse, hvor vi har sex i 3 timer.

Derefter finder jeg min veninde og nogle andre kammerater på McDonalds også går turen hjem. Dagen efter opdager jeg, at jeg har glemt mit ur på hans hotelværelse, og selv den dag i dag har jeg stadig ikke fået det tilbage.

Hvornår er en mand sjovest?

Når vi deler humor 

Vis dette opslag på Instagram

LOVE VACAY ?

Et opslag delt af Ditte Slyngborg (@ditteslyngborg) den

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..."

Jeg har aldrig gået op i, hvad folk tænkte om mig"

Fortæl om din vådeste bytur

For nogle år siden flyttede jeg til Malaga med en veninde for at arbejde for velgørenhed. Den første weekend vi var der, blev der holdt firmafest og til festen beslutter jeg og 20 andre, at det er en rigtig god idé at gå ned til stranden for at nøgenbade.

Det gør vi så og alle har det for vildt, lige indtil vi kommer op ad vandet og opdager at 5 af vores tasker med både penge, kort, mobiler osv. er væk, noget af vores tøj mangler og nu har min veninde og jeg ingen måde at komme hjem på. Det ender heldigvis med at nogle søde kammerater fra festen siger at vi kan sive hos dem, og det hele ender godt i sidste ende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt