Magasinet M!

Doctor Doom rygtes at blive den store skurk i Black Panther II

Forhåbentlig en bedre version end i Fantastic Four!

Nu hvor Disney fik fingrene i 20th Century Fox og dermed også et par rettigheder til Fantastic Four og andre interessante karakterer til Marvel-folden, så er der for alvor kog i kreationerne på deres hovedkvarter.

Fantastic Four har ikke haft den mest heldige omgang med filmatiseringer - 2005'eren var soso, 2007'eren var lort og don't even get me started on 2015-udgaven.

Men måske Kevin Feige kunne trylle lidt med det enorme potentiale i den linje af Marvel?

Nu går rygterne i hvert fald på, at F4 skal til at indfinde sig i MCU - mere præcist i Black Panther II, hvor skurken Doctor Doom efter sigende skal introduceres. 

Ifølge MCU Exchange-skribenten Charles Murphy skal Doctor Doom være den primære skurk i Black Panther II og at toeren vil 'vise Victor Von Doom forsøge at udvide sit enorme imperium ved at indtage store dele af Afrika - indtil han kommer i konflikt med Wakanda-nationen.'

Det lyder sgu interessant - specielt når Doom og Black Panther tit har mødtes i tegneserierne - eksempelvis i Doomwar-eventet i 2010, hvor Doctor Doom forsøgte at invadere Wakanda for at stjæle deres Vibranium.

Black Panther II lander i biffen til 2022. 

 
ANNONCE
Doctor Doom rygtes at blive den store skurk i Black Panther II
Del

Seneste nyt