Magasinet M!

Doctor Strange indtager din biograf: 7 fede biograffilm du skal se i oktober

Oktober er måneden, hvor en af de mest ventede Marvel-film i år får premiere.

Doctor Strange indtager din biograf: 7 fede biograffilm du skal se i oktober

Café Society

Premiere: 6/10

Med: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell med flere

Derfor skal du se den: Tommelfingerregel nummer 1 er, at du hvert år får en Woody Allen-film. Og i år er ingen undtagelse. Denne gang tager den 80-årige instruktør i sin film nummer 49 dig med tilbage til 30'ernes Hollywood, hvor en ung newyorker forelsker sig i sin magtfulde onkels sekretær. Det lyder kedeligt, men som altid - at dømme ud fra traileren - har Allen sans for at stykke satiriske dialoger og replikker sammen, ligesom det æstetiske ligeledes er helt i top. Og behøver vi at sige, at castet sædvanen tro er eminent?

ANNONCE

Peter og Dragen

Premiere: 13/10

Med: Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley med flere

Derfor skal du se den: Et klassisk eventyr vækkes til live på det store lærred som spillefilm. Disney-klassikeren Peter og Dragen er historien om en forældreløs dreng og hans bedste ven Elliot? som er en drage. Filmen har allerede høstet positive anmeldelser af de amerikanske kritikere, på trods af at det er instruktør David Lowerys første spillefilm. Hvis du kender eventyret, ved du også, at der ikke er et øje tørt, når rulleteksterne toner frem på skærmen.

ANNONCE

Klanen

Premiere: 13/10

Med: Guillermo Francella, Peter Lanzani, Lili Popovich med flere

Derfor skal du se den: Den argentinske filmindustri kom for alvor på verdenskortet, da Øjnenes Hemmelighed i 2010 vandt Oscaren for 'bedste ikke-engelsksprogede film'. I 2014 udkom Wild Tales så, der er blevet den mest sete biograffilm i Argentina nogensinde, og som også blev nomineret til en Oscar. Derfor ser vi i den grad frem til thrilleren Klanen. Det er den sande historie om Puccio-familien, der med de mest mafiøse metoder skaffede sig en formue på at kidnappe deres velstående venner for herefter at lokke løsepenge ud af deres familier for til sidst koldblodigt at dræbe ofrene. Du kan vinde billetter til filmen her.

ANNONCE

The Accountant

Premiere: 20/10

Med: Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal med flere

Derfor skal du se den: Så er der nyt fra manden bag megasuccesen fra 2011, den geniale Warrior. Gavin O'Connor kaster sig denne gang over thriller-genren. I The Accountant spiller Ben Affleck en halvautistisk revisor, som arbejder som lejemorder i sin fritid. Sejt!

ANNONCE

Jack Reacher 2: Never Go Back

Premiere: 20/10

Med: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge med flere

Derfor skal du se den: I fortsættelsen til den første ganske fine actionfilm, Jack Reacher, vender Tom Cruise selvfølgelig tilbage i rollen som Reacher. Heri prøver han at finde frem til sandheden bag en gigantisk konspiration, da regeringen anklager ham for et mord begået 16 år tidligere. På flugt fra loven afsløres en hemmelighed fra Reachers fortid, der potentielt kan ændre hans liv for altid. Det er Blood Diamond-instruktøren Edward Zwick, der står bag filmen, så vi tror på, at det ikke bliver en decideret fuser.

ANNONCE

A Monster Calls

Premiere: 27/10

Med: Sigourney Weaver, Felicity Jones, Liam Neeson med flere

Derfor skal du se den: Fra instruktøren af Børnehjemmet kommer her en fantasy-film, der har fået masser af rosende ord med på vejen af de amerikanske anmeldere. A Monster Calls handler om drengen Connor, hvis mor er alvorligt syg. I skolen bliver han mobbet og får medlidenhedsblikke af alle. Om natten taler han med et monster, der fortæller ham tre historier, mens Connor så også skal fortælle sin til monsteret. Det er den rørende fortælling om en skadet dreng, der båder føler sig skyldig, men mest af alt er meget vred. Vi håber og tror på, at A Monster Calls tager revanche efter instruktør Juan Antonio Bayonas sidste film, den tynde følelsespornografi The Impossible.

ANNONCE

Doctor Strange

Premiere: 28/10

Med: Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen, Rachel McAdams med flere

Derfor skal du se den: Det er Marvel! Så kort kan det siges. Det nyeste skud på stammen af filmatiseringer er Doctor Strange. En fortælling om en arrogant kirurg, der kommer galt af sted og trænes op til at blive en vis og talentfuld troldmand; netop Doctor Strange. Ja, og så skal han som i de fleste andre Marvel-film redde menneskeheden fra en superskurk. Doktoren spilles af Cumberbatch, mens vores allesammens Mads Mikkelsen tager sig af skurkerollen. Bag filmen står Scott Derrickson, der tidligere har lavet flere succesfulde gyserfilm som eksempelvis Sinister fra 2012.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE