Magasinet M!

Dolly Parton vil gerne på forsiden af Playboy til hendes 75-års fødselsdag

Kan den gamle plastikdronning stadig?

Countryfan eller ej, så har du uden tvivl hørt om Dolly Parton, som gennem tiden ikke har været bleg for at sige sin mening og vise formerne frem.

Hun nærmer sig de 75 år til næste år, og i et med 60 Minutes fortæller hun, at hun på ingen måde har planer om at smide stængerne op på ranchen og nyde sit otium i fred og ro.

Nej, hun har drømme om, at hun kan fejre sine 75 somre med en tur på Playboys forside.

Og det er ikke første gang, at hun har prydet det kaninører-klædte magasin - vi snakker dog helt tilbage i 1978, hvor de lavede et stort portræt med country-dronningen.

Dengang var hun 32 år og var striks omkring, at der ikke skulle være nogen former for nøgenhed. 

Hvorvidt det ændrer sig til 2021, vides ikke, men hun svarede følgende, da hun blev spurgt, om hun var klar på at hoppe i kaninkostumet igen:

"Jeg kunne måske godt bruge det. Mine bryster er stadig de samme. Jeg er lidt tegneserieagtig - jeg ældes ikke så meget. Når jeg er 90 år ligner jeg nok mig selv - bare mere makeup og større hår!"

Well, det er magien ved plastikoperationer!

Interviewet kom i forbindelse med hendes nye dokumentar, The Library That Dolly Built, som fortæller om hendes boglæringskoncept, hvor hun opfordrer unge til at få sig en uddannelse. 

Nu må tiden vise, om du kan se den 74-årige sanger på forsiden af Playboy næste år - datoen siger 19. januar 2021.

Your move, Playboy!

ANNONCE
Dolly Parton vil gerne på forsiden af Playboy til hendes 75-års fødselsdag
Del

Seneste nyt