Magasinet M!

Dominatrix afslører de mest bizarre ting, hun har gjort for sin kunder

En cyber-dominatrix har en særdeles lukrativ forretning kørende i sex-industrien. Nu afslører hun de underligste ønsker, hun har fået fra sine kunderHils på 29-årige Ceara Lynch fra Portland, Oregon, USA. Hun har gang i en forretning, hvor hun online ydmyger sine klienter kun ved at bruge ord og ved at gøre ting for dem - helt uden brug af piske og kæder.

Hun blev introduceret for sit nuværende erhverv, da hun var 17 år gammel og boede i Japan. Her mødte hun en fyr på de sociale medier, og da hun afslog at mødes med ham i virkeligheden, tilbød han hende at købe en flaske af hendes urin og brugte trusser for $250 (ca. 1700 kroner). Det gik Ceara med til.

Selvom det kan lyde underligt er det vand i forhold til de ting, hun gør for sin kunder i dag. Hun har nemlig fundet ud af, at hun kan tjene styrtende med penge på dette niche-marked. En af de mest bizarre ting, hun dagligt møder, er det, der kaldes 'finansiel dominans', hvor mænd betaler hende for at se hende bruge mændenes penge og afpresse dem med afslørende billeder.

ANNONCE
Dominatrix afslører de mest bizarre ting, hun har gjort for sin kunder

Til News.com.au fortæller Ceara:

"De her mænd føler sig svage, når de er sammen med selvsikre kvinder, og bliver opstemte ved at se dem tømme deres bankkonti. Nogle går endda så langt som at have fantasier om at blive forført til at gå bankerot. Der var en fyr, som skrev alle sine kreditkort-informationer på Saks Fifth Avenue-hjemmesiden (hjemmesiden, hun opererer på, red.) og gav os herefter sit password. På en time brugte vi $10.000 (ca. 68.000 kroner) af hans penge på decideret skrammel. Han elskede idéen om, at disse bitchy, Paris Hilton-agtige piger bare ville grine af ham og bruge ham for pengenes skyld."

En anden "almindelig" fantasi blandt hendes kunder er at blive afpresset. Mændene bliver ophidsede af tanken om at havne i en situation, hvor de er "tvunget" til at sende pigerne penge, og giver ofte Ceara deres koners kontaktinformationer og sender hende ydmygende billeder af dem selv i konernes trusser, eller hvor de tilstår en række pinlige sex-hemmeligheder.

ANNONCE
Dominatrix afslører de mest bizarre ting, hun har gjort for sin kunder

Ceara synes selv, hun er heldig at være i sådan en unik position, som hun er. Der er nemlig kun en meget lille fysisk risiko ved arbejdet, og som regel får hun positiv respons fra folk, når hun fortæller, hvad hendes arbejde er.

"Jeg elsker, at jeg er min egen chef. Jeg skal ikke rapportere det til nogen, og jeg gør ikke noget, jeg ikke vil. Hvis nogen er ondskabsfulde eller irriterer mig, kan jeg bare bede dem om at skride," siger Ceara.

"Jeg elsker det kreative og psykologiske ved det hele. Og så selvfølgelig pengene."

ANNONCE
Del

Seneste nyt