Magasinet M!

Donald Trump må væmmes over Pornhubs top-søgeord i øjeblikket

Fire søgeord på pornogiganten Pornhub er henholdvist steget med 874, 1.169, 1.538 og 2.548 procent. Og de har alle med Trump at gøre. Der findes virkelig nogle slibrige typer derude.

Selvom Trump ikke er alles kop te, lader det til, at der er andre medlemmer i familien, som er blevet populære på rekordtid.

Donald Trump blev officielt valgt som USAs præsident den 9 november, og allerede få timer efter afgørelsen var der et usædvanligt hop i "Trump"-søgninger på vores allesammens "public service"-tjeneste, PornHub.

Ligesom dagens lys ændrede sig, gjorde folkets smag det også. Søgninger på 'Donald Trump' steg med vanvittige 874 procent, umiddelbart efter at Trump var blevet valgt som USAs 45. præsident, skriver sitet TechWorm

My family sat down for our first interview post-election with @60minutes. Tune in at 7pm EST to watch!

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Nov 13, 2016 at 10:52am PST

ANNONCE

Men selvom søgninger på den kære Donald var skyhøje, er han i Pornhub-øjemed stadig ikke den mest populære Trump. Og heldigvis for det, hvis du vil høre vores mening. Umiddelbart lyder lagengymnastik med en 70-årig lyshåret republikaner ikke som noget, vi har lyst til, skal pryde vores øjne og tanker inden sengetid.

Den 874 procent store stigning blegner, hvis vi kigger på den kvindelige del af familien. Hvilket må siges at være helt forståeligt. Donalds datter, Ivanka, havde en procentstigning på 1.169. Melania, Donalds kone, havde en stigning på hele 1.538 procent, men topscoreren tilhører det sidste, men måske det lækreste medlem, Tiffany. 

Already miss kitty-sitting this little prince ?? #nugget #meow

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Aug 5, 2015 at 1:54pm PDT

ANNONCE

Tiffany Trump, det eneste barn, Donald har med eks-konen, Marla Maples, var offentligthedens favoritmedlem med en procentstigning på vanvittige 2.548. Bevares, Tiffany er da også en køn pige, men vi tror ikke, du kan finde så mange slibrige videoer derinde - i hvert fald ikke indtil videre.

En PornHub-rapport forklarer:

- Sammen udgjorde de næsten 250.000 PornHub-søgninger den 9 november, og formåede de efterfølgende dage, at opretholde et højt niveau.

God søgning derude!

ANNONCE
PornHub - Donald Trump må væmmes over Pornhubs top-søgeord i øjeblikket PornHub
Del

Seneste nyt

ANNONCE