Magasinet M!

DOTA2-fan? Verdens bedste hold kæmper lige nu om historisk stor præmiepulje i The International

Over 33 millioner dollars på spil!

That's a lot of money! Faktisk den største præmiepulje i e-sportshistorien

DOTA2 er for mange the O.G. når det kommer til e-sport, og der er da også stadigvæk enormt mange professionelle hold der kæmper den gode kamp. 

I denne uge, fra 20.-24. august, afholdes den enorme konkurrence The International i Shanghai, og der er over 33 millioner dollars i præmiepuljen. 

Det er selvsagt verdens bedste hold der kæmper om de penge, og selvom du måske ikke selv er i modtagerenden af de store beløb, kan du nemt modtage en seriøs lækker omgang e-sport, der både livestreames via Twitch og SteamTV.

ANNONCE
Evil Geniuses Dota 2 Team - DOTA2-fan? Verdens bedste hold kæmper lige nu om historisk stor præmiepulje i The International Evil Geniuses Dota 2 Team

Der er mange hold at følge med i, og en af de interessante showdowns der kan finde sted, er mellem de to Razer hold: Team Evil Geniuses og Alliance. 

Team EG er nærmest kongelige når det kommer til The International, de har nemlig deltaget i alle fem turneringer siden 2014, fået podieplaceringer i fire af dem, og vandt i 2015.

ANNONCE
Alliance DOTA 2 Team - DOTA2-fan? Verdens bedste hold kæmper lige nu om historisk stor præmiepulje i The International Alliance DOTA 2 Team

Alliance der for alvor blev stort med Dota 2-holdet i 2013, vandt The International samme år, og er tilbage efter blod - og dollars. 

Man skal selvfølgelig heller ikke snyde sig selv for at se Team Liquid eller Fnatic i sving. Hvad venter du på? Go stream, det er verdenshistorie. 

ANNONCE
The International 2019 - Åbningsceremoni
Del

Seneste nyt

Annonce