Magasinet M!

Doutzen Kroes byder foråret velkommen med ny kollektion

Pludselig blev foråret lidt mere interessant

Psssssst. - skal du købe lingeri til fruen? Så læs med herunder. Eller er du bare kommet for at kigge på Doutzen? Så hop i galleriet med det samme! 

Vi er endelig igennem januar, og er nu på vej mod foråret. Det er skønt. Men hvordan skruer vi lidt ekstra op for graderne? Det gør vi med en ny kollektion fra Doutzen Kroes og Hunkemöller.

Topmodellen Doutzen Kroes har nemlig gjort det igen. I samarbejde med Hunkemöller har hun lavet en ny forårskollektion, som indeholder en kombination af nightwear og lingeri i bløde toner. Så sidder du sikkert og tænker, hvad betyder bløde toner? Det behøver du ikke bekymre dig så meget om. Du skal blot læne dig tilbage, klæde kæresten på i den nye kollektion og længes efter romantiske forårsdage. 

I den nye kollektion viser Doutzen Kroes sin mere bløde og følsomme side frem. Kollektionen indeholder et feminint og sexet touch til den selvsikre og livsglade kvinde i nye sarte farver, hvor støvet grøn og rosa er de gennemgående nuancer. 

Hvis kæresten, eller du, er mere til det lidt mere afslappede lingeri, så er der også godt nyt. Så kan man nemlig vælge en bøjlefri-bh, stadig med stil og komfort. Er du mere til det underspillede sexede look? Så kan man gå efter en af Doutzens egne favoritter - en smuk, stilet, grøn body med specialdesignede blomsterblonder. 

Den nye kollektion er tilgængelig i Hunkemöllers butikker og online fra den 15. februar. 

Ud over at forkæle jeres søde kvinder med de nyeste trends fra Hunkemöller, så er det selvfølgelig også en fordel for jer, kære mænd. I får en glad kvinde, og noget godt at se på. Men, inden du beslutter dig for, hvad du skal købe, så må du hellere lige kigge hele kollektionen igennem. Det kalder de vist research, ikke?

ANNONCE
Del

Seneste nyt