Magasinet M!

Doutzen Kroes med nyt lacey lingeri for Hunkemöller

Nogen vil mene, at julen nærmer sig. Så hvorfor ikke allerede nu begynde at indsamle lidt inspiration?

Psssssst. - skal du købe lingeri til fruen? Så læs med herunder. Er du bare kommet for at kigge på Doutzen? Så hop i galleriet!

Du er sikkert blevet mindet om, at julen nærmer sig. Hvis ikke det er kæresten, der har skubbet til dig, så har du nok bemærket at forskellige butikker rundt omkring er begyndt at sælge julepynt. Inden du begynder at brokke dig over juleræset, så giver vi dig en god grund til at være i god tid. 

Doutzen Kroes har designet en "Dance like no one is watching and reveal your unique you"-kollektion til Hunkemöller. Klædt i sexet lingerie danser Doutzen gennem en lejlighed; hvor følelser kommer til udtryk, og hvor Doutzen kan være sig selv. 

Kollektion består af smukke bh’er, trusser og bodystockings lavet af forførende satin, metallisk faux læder og laser skåret broderi, som er lavet for at blive set. Højtaljede trusser, kombineret med eksklusive hofteholdere og nylonstrømper, giver kollektionen en sexet og feminin dimension. Det primære farveskema for kollektionen består af rosa i kombination med sort, lyserød og creme, som tilsammen skaber en magtfuld og forførende vibe. 

Priserne går fra 75-520 kroner. Undertøjet vil være tilgængeligt i størrelserne: XXS-2XL og skålstørrelsen går fra 70A-85G. 

Ud over at forkæle jeres søde kvinder med de nyeste trends fra Hunkemöller, så er det selvfølgelig også en fordel for jer, kære mænd. I får en glad kvinde, og noget godt at se på. Men, inden du beslutter dig for, hvad du skal købe, så må du hellere lige kigge hele kollektionen igennem. Det kalder de vist research, ikke?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce