Magasinet M!

Doutzen Kroes står model for badetøj

Før du køber nyt badetøj til kæresten, så er du jo nød til at kigge hele kollektionen igennem. Research, kalder de det vist!

Doutzen Kroes har designet en "Knot on my Planet" bikini til hendes nyeste Hunkemöller Swim kollektion. 50 % af overskuddet, fra den helt særlige bikini, går til et godt formål, som Doutzen har støttet igennem flere år. 

Doutzen kommer denne sæson med en badetøjskollektion som er inspireret af Hollywoods Glam og glitter! Men, udover at være glamourøs, så handler kollektionen også om at gøre noget godt.

Den specielle "Knot on my Planet" bikini er designet præsis som Doutzen gerne selv vil have sin egen bikini - i skinnende guld for at få den ultimative sommerstemning. Derudover har den små, smukke elefant detaljer som minder om det gode formål, som bikinien støtter.  

Udover Doutzens guld-bikini, så består serien selvfølgelig også af andre styles med bl.a. high cut trusser. Hvis ikke du ved, hvad det er, så kan vi garantere for at kæresten gør. Det er det helt nye - og pigerne elsker det. 

Den nye kollektion vil være tilgængelig i butikker og online, fra den 29. april. Priserne går fra 75 kr. til 450 kr. Det vil være tilgængeligt i størrelserne: XS-XXL og i skålstørrelsen A-G. 

Ud og forkæl jeres søde kvinder med de nyeste trends fra Hunkemöller. De fortjener da helt sikkert noget nyt badetøj, og du fortjener noget sexet at kigge på. Men, inden du beslutter dig for, hvad du skal køen, så kan du jo lige kigge kollektionen igennem. Det kalder det vist research.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt