Magasinet M!

Drake er tilbage

Kan 'Uncharted 3: Drakes Deception' leve op til forgængerne? Læs vores dom her.

mmm.dk - Drake er tilbage mmm.dk

Foto @ Naughty Dog

Spilverdenens Indiana Jones, Nathan Drake, er tilbage i den længe ventede tredje- og måske afsluttende del af Uncharted-spilserien. Endnu engang rejser Nathan og hans tro følgesvend, Sully, verden rundt i deres fælles søgen på skatte og eventyr. Vi møder nye venner, fjender og gamle kendinge fra de 2 foregående spil 'Drakes fortune' og 'Among Thieves', allesammen vævet ind i en historie der sikrer, at du altid har lyst til at spille 'lige en bane mere'.

 

Hvis man kigger på det tekniske ved spillet, vil man ikke blive imponeret over et væld af ændringer/forbedringer. Det er det samme styresystem, samme grafik, samme overordnede visuelle oplevelse. Ikke noget nyt på den front? MEN? som man siger: 'If it ain't broke, don't fix it'. Spillets gameplay har igennem alle 3 spil virket upåklageligt, og ændringer, som man måske forventer i en spilserie (som i mange tilfælde burde udvikle sig), ville sætte gameplayet mere på spil end nødvendigt. 'It ain't broke'.

ANNONCE
mmm.dk - Drake er tilbage mmm.dk

foto @ Naughty Dog

Det bedste ved Uncharted-spilserien har altid været historien. Det er ikke det typiske 'Skurken har bortført din kæreste'-plot. Der er virkelig lagt tid og energi i at lave en historie, som ikke kunne være fortalt bedre i hverken litteraturens eller filmens verden. Virkelige begivenheder og historiske personer bliver blandet ind i en fortælling, som er så troværdig, at du virkelig føler, du følger i Sir Francis Drakes legendariske fodspor. Det udelukker dog ikke møder med geniale gåder af Indiana Jones'ske proportioner og diverse bæster af overnaturlig oprindelse, som står imellem Nathan og hans største opdagelse nogensinde.

 

I Uncharted 2: Among Thieves forsøgte man sig med en tilføjelse, i form af en multiplayer-del, som skulle sikre endnu mere spilletid. Problemet var bare den, at banerne var små, kedelige og ikke-udfordrende. Det er der, i Uncharted 3: Drakes Deception, i den grad lavet om på. Multiplayerdelen føles ikke lige så begrænset, og byder på en hel del mere udfordring. Maaaange timers ekstra spilletid i vente. Derudover kan du også glæde dig over den nye splitscreen mulighed. Nu kan en af dine buddies overtage rollen som Sully og kæmpe ved din side. Genialt.

 

Vi har set andre rigtig fede spiludgivelser i år, såsom Batman: Arkham City, Battlefield 3, Dead Island osv, men Uncharted 3 er uden tvivl en af top dog'sene, og er du ejer af en Playstation 3 vil du ikke fortryde købet. KØB DET NU!

 

5 ud af 6 stjerner.

 

ANNONCE

 

Del

Seneste nyt