Magasinet M!

Drengene fortæller: Her er de vildeste oplevelser fra Roskilde festival ´18

"Det kan godt være, jeg ikke har haft sex til en Eminem koncert.. men hvor mange kan sige, de er blevet tilbudt det?"

Årets Roskilde Festival er ovre, de værste tømmermænd er efterhånden sovet ud, og tilbage er kun en bunke vasketøj og sorte bussemænd i næsen. Og minderne selvfølgelig. Så hvis du sidder tilbage med en smule Roskilde-blues, så får du her en omgang historier, der tager dig direkte tilbage til lunkne øl og dumme beslutninger! 

ANNONCE

1. ”Jeg stod under Eminem koncerten, da en pige kom over og prøvede at få kontakt til mig. Først kunne jeg overhovedet ikke forstå, hvad hun sagde, indtil det gik op for mig, at hun spurgte, om jeg ikke godt ville have sex med hende. Hun ville så gerne hav sex til en Eminem koncert, men hun kunne ikke finde ham, hun havde aftalt det med, så hun tænkte, jeg kunne træde ind i stedet for. Jeg sagde nej tak og vidste ikke helt, om hun jokede. Det gjorde hun ikke. Fem minutter senere var hun nemlig i gang med en anden fyr. Så det kan godt være, jeg ikke har haft sex til en Eminem koncert.. men hvor mange kan sige, de er blevet tilbudt det?”

2. ”Der var en fyr i vores camp, der ikke fik købt en billet, så han hoppede over hegnet. Han blev taget og fik en bøde på 3500 kroner. Dagen efter hoppede han over igen.”

3. ”Når man bor i de helt store camps, som folk kender, er det ikke unormalt, at pigerne kommer herhen kun for at have sex. Af en eller grund skal der ikke så meget til. Det er sket flere gange, at en pige er kommet op til mig og spurgt, om vi ikke lige skal smutte ind i teltet. Jeg tror faktisk, det er sket for alle i vores camp. Det er lidt, som om at et kæmpe anlæg er lig med en kæmpe pik på Roskilde!”

4. ”Det har været stille og roligt indtil videre.. jeg har kun kneppet 5!” (sagt på festivalens 4. dag)

5. ”Jeg endte til udpumpning dagen inden, jeg skulle til køreprøve. Jeg bestod sgu!”

6. "Der kom en pige hen og spurgte, om jeg boede i denne camp. Da jeg svarede ja, tog hun min hånd og sagde "skal vi så ikke gå ind i dit telt?" - og jo.. det skulle vi!"

7. "Min ekskæreste, en flirt og en pige (som jeg egentlig helst ville score), var pludselig allesammen samlet i vores camp. Det var simpelthen for besværligt og akavet, så jeg endte med, at sende min ekskæreste hjem, ved at spørge om jeg ikke skulle følge hende afsted. Det endte så med sex i hendes telt. Det var det nemmeste, så skulle jeg ikke arbejde for de to andre piger. Dem kan jeg altid ringe til i løbet af ugen"

8. "Jeg havde denne her pige med inde i mit telt og vi skulle til at have sex. Hun spørger så, om jeg vil bruge kondom, og hiver et frem fra tasken. Men, kondomet var brugt.. Jeg fik ret hurtigt bukser på igen og sendte hende ud!"

9. "Vi er en camp på omkring 25 singler, med hvert vores telt. Igår (mandag) havde vi 12 piger hjemme i forskellige telte - det grinte vi ret meget af om morgenen!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE