Magasinet M!

Drømmejob i sigte: Flyselskab giver dig gratis ferier - men på én lille betingelse?

Dit sommerferie-drømmejob er lige blevet slået op. Alt hvad du skal gøre er at rejse rundt for et flyselskab, der dog har én lillebitte ting, du skal klare for dem undervejs.

Drømmejob i sigte: Flyselskab giver dig gratis ferier - men på én lille betingelse?

Sommeren nærmer sig, og det betyder ferie. Altså, for dem, der har et arbejde og derfor har råd til at flyve syd på mod solen og sangriaen.

Men fortvivl ej, hvis du er flad. For nu har du mulighed for at komme på ferie i flere uger hen over sommeren - endda helt uden at betale én eneste krone for det. Det islandske flyselskab WOW Air har lige slået fire drømme-stillinger op via sin hjemmeside. Her søger det ganske enkelt fire friske personer på minimum 18 år, som det kan sende på gratis ferie til fire forskellige destinationer på kloden á tre til otte dages varighed per rejse.

Det kommer til at foregå i månederne juni, juli og august. Ikke nok med at flybilletterne er gratis, så dækker WOW Air også hotelomkostninger, mad, aktiviteter og giver dig lidt lommepenge med at snolde for.

Men?

Du skal gøre noget for at få denne fantastiske tur. Du skal nemlig Snapchatte dine oplevelser, og det skal du gøre to gange om dagen fra hver af de fire destinationer.

Første tur, hvis du altså får en af de fire eftertragtede pladser på jobbet, går til Island, som WOW Air kommer fra.

For at komme i betragtning til en plads skal du lave en sjov og kreativ Snapchat-video, gemme den på din smartphone og uploade den på WOW Airs hjemmeside senest søndag den 8. maj (på Mors Dag - så husk at købe blomster). Det skulle lige være til at klare, hva'?

Vinderne bliver offentliggjort tirsdag den 17. maj. Så måske er det dig, der skal købe ny solcreme og sommerhat om få uger. God tur, hvis du får en plads hos WOW Air.

ANNONCE
Del

Seneste nyt