Magasinet M!

Drømmer du om sygeplejersken? Så er dette nye danske datingsite noget for dig

Har du ofte våde drømme om en tætsiddende sygeplejeske-uniform eller en foxy politibetjent? Så kan det ikke gå for hurtigt med at oprette dig som bruger på et nyt dansk datingsite.

Uniforms.dk. Det er navnet på et spritnyt datingsite, der gik i luften i den forgangne uge. Et datingsite, hvor danskere, der drømmer om at danne par med en mand eller kvinde i uniform, kan søge efter deres livs kærlighed.

Manden bag hedder Nicolai Herskov, der til trods for sit nye projekt aldrig har haft en uniform tæt inde på livet på den måde, skriver BT. Alligevel trækker han på referencer fra sit eget liv.

- Min far er politibetjent, og jeg har oplevet, hvordan det har været svært for ham at finde en kæreste i den travle hverdag, han har, med skiftende arbejdstider og lange vagter. Og samtidig er det ikke alle, der har forståelse for, hvordan det er at have et forhold til en person i uniform, der typisk ikke arbejder fra 8-16, siger Nicolai Herskov i en pressemeddelelse ifølge BT.

Og fantasien om en uniformeret mand eller kvinde er en velkendt og udbredt fantasi blandt den gængse befolkning, fortæller den kendte sexolog Joan Ørting til BT.

- Det handler grundlæggende om arketyper. Altså hvilken type eller myte uniformen repræsenterer. Eksempelvis den omsorgsfulde sygeplejerske, den handlekraftige og magtfulde motorcykelbetjent eller håndværkeren, som er stærk, glad og selvstændig. Om myterne har hold i virkeligheden, betyder ikke så meget. Det er fantasien om de typer, uniformerne repræsenterer, der gør, at vi holder fast i dem, siger hun.

ANNONCE
iStock - Drømmer du om sygeplejersken? Så er dette nye danske datingsite noget for dig iStock

Nicolai Herskov selv arbejder til dagligt i butik og som bartender. Altså en hverdag med skæve arbejdstider. Og ifølge ham kan det være skyld i, at romantikken hurtigt forsvinder i et forhold.

- Det kan være svært at fastholde en kæreste. Og det er her, jeg mener, vi kan være til en hjælp. For ved at have en profil på Uniforms, så har man jo bevidst tilvalgt de erhverv, hvor arbejdsdagen og -ugen ikke er helt traditionel, siger han.

På Uniforms.dk kan du selvfølgelig fra- og tilvælge specifikke erhverv, alt efter om du er til stewardessen, SOSU-assistenten eller sågar P-vagten. Andre parametre, du kan søge på, er selvsagt alder, geografi, øjenfarve, eller om personen er ryger eller ikke-ryger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE