Magasinet M!

Drømmetyder: Det betyder dine underlige sexdrømme

Du vågner op om natten. Badet i sved. Det er stadig mørkt. Du ligger heldigvis stadig i din seng. Du har lige sluppet grebet om en rigtig lækker og beskidt drøm, men du kan slet ikke kan kende dig selv i den. Hvad kan det betyde?Drømmetyder: Det betyder dine underlige sexdrømme

Det kan være ganske lækkert med våde drømme, men hjernen kan også finde på at spille os et puds fra tid til anden, så du pludselig finder dig selv - i drømmen - i hed elskov nogen eller noget, som du absolut ikke tænder på. 

Kelly Sullivan Walden er forfatter bag bogen 'The Love, Sex, and Relationship Dream Dictionary', hvor hun har gjort sig selv i ekspert i at tyde drømme og deres betydning, skriver New York Post.

Her giver hun sit svar på forskellige "drømmescenarier", hvor man måske havnede i noget urealistisk stads og hvad det kan betyde.

Chefen 

"En chef repræsenterer autoritet, og denne drøm giver dig en følelse af at have kontrollen," siger Walden. Så du skal altså tage tyrene ved hornene i dit eget liv. 

En kendt person

En stjernespækket drøm viser, at du er klar til at stå i rampelyset. "Du er klar til at gøre noget, som påvirker offentligheden".

Ekskæresten

"En eks repræsenterer en del af dig selv, som du var i kontakt med, da du var sammen med din eks, men som måske ikke er en del af dig mere," siger Walden.

Et dyr

En seksuel drøm med en ko eller hest betyder ikke, at du bare skal hoppe ud fra skabet og proklamere din lyst til dyresex - du trænger måske bare til at fokusere lidt på dig selv. "Den moderne mand og kvinde er kommet for langt væk fra sine helt primale dyreinstinkter på grund af teknologi," siger Walden.

Et rumvæsen

Et have lidt hed elskov med et rumvæsen kan betyde, at det tid for dig at omfavne nogle af de særheder, som gør dig unik. "Du forbinder dig igen med en tidligere og fremmed version af dig selv," siger hun. "Lad dit freak flag flagre". 

ANNONCE
Del

Seneste nyt