Magasinet M!

Du er ikke alene: Her er de mest almindelige uheld under sex

I hvert fald ifølge en ny, stor undersøgelse

Sex er noget af det bedste i verden. Det er et faktum. Men som med så mange andre ting sker det også af og til, at du kommer galt af sted i løbet af akten. Alt fra at slippe en lille vind til at brække penis er ting, du helt sikkert har hørt om, men som måske ikke er hændt dig. Men hvis du gransker dit inderste, vil du nok også komme frem til, at der har været gange, hvor du er blevet pinligt berørt. Eksempelvis hvis du er kommet efter to sekunder. Men det er ikke noget, du taler om med dine venner.

Nu har online-læge-butikken SuperDrug så foretaget en undersøgelse for at finde frem til, hvad de mest almindelige uheld under sex er. Alt sammen i den gode sags tjeneste, så du ikke føler dig helt alene i verden med dit "sex-problem. Undersøgelsen er fortaget blandt 2.000 europæere og amerikanere, som blev bedt om at dele deres pinligste uheld under sex. På baggrund af svarene har SuperDrug så listet de mest almindelige uheld. Lad nedtællingen begynde.

5: At blive afbrudt midt i akten

Vi kender det alle sammen. I er godt i gang med lagengymnastikken, og pludselig banker det på døren. Det er din mor. "Skaaaaaat, hvad laver I?" "Øhhhh, lektier!". Alligevel går din mor ind ad døren og ser jer nøgne under dynen. Silence! Alt andet lige har 7,2 procent af de adspurgte prøvet, at en person afbrød deres sex på en lignende måde.

ANNONCE
Du er ikke alene: Her er de mest almindelige uheld under sex

3: At komme efter et par minutter

Det er enhver mands værste mareridt. At få udløsning, inden I for alvor er gået i gang. Faktum er dog, at et sted i mellem 20 og 30 procent af alle mænd lider af for tidlig sædafgang. I undersøgelsen her svarede 11,3 procent, at det var blandt de mest pinlige uheld. Men det er altså også blandt de mest almindelige. 

ANNONCE

2: At glemme at lukke vinduet

Ja, det er jo egentlig ikke noget, der går udover din lyst, præsteren og formåen. Men det er altså bare liiiiidt pinligt, hvis du finder ud af, at vinduet har stået på klem, alt i mens din kæreste har skreget af sine fulde lungers kraft. Især når din nabo er en familie med små børn. Ligesom for tidlig sædafgang har 11,3 procent prøvet dette.

PS: Se hele videoen herover.

1: At få muskelkramper

På førstepladsen finder vi noget så usexet som muskelkramper. Det er fra den ene yderlighed til den anden. Det dejligste i verden erstattes med noget af det mest smertefulde verden. Og når du får det under sex, er der ikke meget, der taler for, at I bare fortsætter knalderiet efterfølgende. Hele 13,3 procent har oplevet det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt