Magasinet M!

Du kan godt begynde at glæde dig: Nyt stort monsterfranchise er lanceret

'The Mummy' med Tom Cruise i hovedrollen bliver den første i en ny og lang række af kommende monsterfilm

The Mummy og Bride of Frankenstein er på vej

De sidste par år har produktionsselskabet Universal arbejdet på at genoplive en lang række klassiske monsterfilm, der tilsammen skulle komme til at udgøre et såkaldt crossover-univers - ligesom Marvel og DC. Projektet er indtil videre blevet kaldt Universal Monsters, men i går blev det endeligt offentliggjort, at projektet har fået nyt navn: Dark Universe.

Og den første film i den nye franchise er allerede på vej til det store lærred i form af The Mummy med Tom Cruise og Russell Crowe på rollelisten. Filmen får premiere d. 8. juni i Danmark.

Men det er bestemt ikke den eneste monsterfilm, du godt kan begynde at glæde dig til. Den næste film er allerede på trapperne, og det bliver Bride of Frankenstein, som bliver en genindspilning af den klassiske Hollywood-film fra 1935. Bill Condon, der blandt andet har instrueret Skønheden & Udyret, skal være filmens instruktør, og Bride of Frankenstein kommer i biograferne i februar 2019.

ANNONCE

Johnny Depp vil også dukke op

Johnny Depp har fået rollen som The Invisible Man og Javier Bardem skal spille Frankenstein. Duoen har senest spillet over for hinanden i den nye film Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

Det er ikke blevet bekræftet, hvilke andre film der skal indspilles, men fans er allerede gået i gang med at gætte på, hvilke titler det kunne være. Gode bud er The Invisible Man, The Wolfman, The Phantom of the Opera og Creature from the Black Lagoon. Det er også meget sandsynligt, at Russell Crowe, der spiller Henry Jekyll i The Mummy, vender tilbage til franchisen senere. Vi krydser fingre.

At det endnu ikke kan bekræftes, hvilke film der bliver indspillet, er en meget positiv ting. Det betyder nemlig, at Universal har tænkt sig at udvikle nogle gode projekter, der hænger sammen og giver mening - det er i hvert fald det, vi håber på. Marvel-franchisen har jo eksempelvis gjort det godt, men kunne samtidig have hængt bedre sammen, hvis man ikke havde en ambition om at udgive mindst én film årligt.

Hvilken klassisk monsterfilm kunne du godt tænke dig at se blive genindspillet?

Leveret af KULTBOX.dk.

ANNONCE
Universal - Du kan godt begynde at glæde dig: Nyt stort monsterfranchise er lanceret Universal
Del

Seneste nyt

ANNONCE