Magasinet M!

Du ved, du har glemt mors dag, når...

Har du husket mors dag? Ellers er du på skideren.

... alt dit tøj pludselig er lidt for småt og lidt lyserødt. ... hun skriver og kommenterer på samtlige af dine opslag på Facebook. Der er ikke nogen, der er bedre til at cockblocke end din egen mor. 
Du ved, du har glemt mors dag, når...
... hun tvinger dig til at se din egen fødsel på video. ... du bestiller din livret, men får serveret stegt lever og kogte kartofler i stedet. Og er der sovs? Næ, du kan sgu få en klat plantemargarine ovenpå.  ... hun siger, at hun ikke har tid til at tale, næste gang du ringer. Fordi hun lige skal til Zumba eller stavgang eller et eller andet, som aldrig burde være vigtigere end at høre, om hvor vild du var, da du scorede et mål og lagde op til et andet i weekenden.  
ANNONCE
Du ved, du har glemt mors dag, når...
... hendes daglige sms'er pludselig er helt uden emojis af hverken hjerter eller de der sjove dyr, hun plejer at fylde din telefon op med. ... hun vil pludselig gerne vide, hvad du har fået tiden til at gå med på toilettet i dine teenageår. For du kan da umuligt have haft dårlig mave hver dag. Tre gange om dagen. ... Når din far pludselig ringer (for hvornår fanden ringer han nogensinde?!) og efter et par minutters akavet snak lister ud imellem sidebenene, at mor i øvrigt er lidt skuffet over, at du glemte Mors dag i sidste uge.  
ANNONCE
Du ved, du har glemt mors dag, når...
Del

Seneste nyt