Magasinet M!

Du vil ikke tro dine egne øjne: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo bliver bedste "venner"

Normalt er Lionel Messi og Cristiano Ronaldo rivaler, fordi de spiller for hver deres storhold. Men en ny video med en vis ironi over sig afslører, at de to kamphaner har fundet et tæt venskab uden for banen.

Du vil ikke tro dine egne øjne: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo bliver bedste "venner"

Dødsfjender er måske et lige lovligt voldsomt ord at bruge om verdens to bedste fodboldspillere Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Men Real Madrid og Barcelona-stjernerne har ikke ry for at være verdens bedste venner, fordi de konkurrerer om titler og topscorer-værdigheder år efter år.

Men måske er der ved at blive lavet om på deres fjendskab. For en ny og ret komisk video med de to som hovedrolleindehavere afslører i hvert fald, at de dribleglade duellanter kan spille sammen uden for banen, hvor de i bedste Chandler og Joey-'Venner'-stil laver alt sammen. Også nogle mere intime ting?

Se 'Venner'-videoen, der selvfølgelig er for sjov, herunder:

ANNONCE

I videoen bliver der gjort tykt grin med de to spilleres velkendte særheder og problemer fra virkelighedens verden. Ronaldo nyder sig selv og sin trimmede, forbrændte overkrop i solen, mens Messi ordner sit skrantende skatteregnskab - en disciplin han angiveligt ikke har været alt for god til i virkeligheden, hvor der kører en grum sag om skattesvindel mod ham.

Men det bedste ved det hele er, at de som venner selvfølgelig hjælper hinanden.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt