Magasinet M!

Dugfrisk numse - en velformet bagdel og en sprayflaske er din nye yndlingskombination

Syn for guder!

Hvad er dit trick til at køle ned i sommervarmen - enten på ferien eller hjemme i haven, når temperaturen sniger sig op på de to-cifrede hedegrader?

Nu er det danske sommervejr ikke ligefrem kendt for at være hedebølge - men det hænder da fra tid til andet, at temperaturen skruer sig op på de helt rigtige grader.

Og der findes mange måder at køle sig ned på - en tur stranden, et dyp i havet eller poolen eller måske en iskold forfriskning på terassen.

Og så er der denne model - hun har lige valgt en lidt alternativ metode til afkøling i brug for at få sat sit 'hotness' i skak.

Problemet er så bare - det har sgu den modsatte effekt!

Sprøjt på numsen lyder mere som noget fra et mindre sobert univers, men det er ikke desto mindre det, vi ser i dagens yndlingssreel, som både afkøler og skruer op for varmen på samme tid.

I al sin enkelthed en simpel, lille video med en af internettets mest velformede numser, som lige sprayes godt og grundigt med en vandflaske.

Et guddommeligt syn, der måske lige forsøger at sætte en dæmper på varmen, men kommer til at skrue helt op for den i stedet for. 

Spøg til side - det er selvfølgelig et smart lille fototrick til et fotoshoot, hvor man lige får de gyldne behind-the-scenes.

En velsmurt, olieret bagdel og et par dråber vand? Så sker der ting og sager.

Vi kan blot anbefale at du tjekker det ud herunder for dig selv - men vi advarer: Det skruer ikke ned for sommervarmen. Tværtimod..

ANNONCE
Del

Seneste nyt