Magasinet M!

Duke Nukem-film er på vej - John Cena i front?

Det klassiske kontroversielle spil er på vej til det store lærred!

Okay... Jeg er vild med idéen. 
En filmversion af Duke Nukem vil være fantastisk. Hvem ville ikke elske at se deres yndlingsantihelt sprænge aliens i luften, give... ehm... drikkepengetil det dansende klientel på beværtninger, alt imens han tygger tyggegummi, og sparker røv i alle retninger.

Duke Nukem er en sær størrelse. Det er et spil, der har blandet de bedste elementer fra andre spil og actionfilm, tilføjet det en masse humor og ironisk distance og skabt sin egen niche i landskabet. Dette er også grunden til, at spillet har en kultstatus i mange gameres hjerter.

Udfordringen er om John Cena kan bære rollen som den humoristiske antihelt Duke. 


Vi har efterhånden set John Cena i en del film, men kvaliteten af de film har været meget varierende. 


Hvor han klarede sig godt i en birolle i Daddy's Home 2 og leverede en tilfredsstillende præstation i Amy Schumer-filmen Trainwreck, kan det være svært at overføre det til en rolle, hvor Cena bliver nødt til at bære hele filmen på sine skuldre.

ANNONCE
Duke Nukem-film er på vej - John Cena i front?

Hvad siger publikum?

I en verden hvor #MeToo og #TimesUp spiller en afgørende faktor, kan det være svært at finde plads til en hypermaskulin mand, der er politisk ukorrekt og seksuelt uimodståelig overfor barmfagre kvinder.
Som Newtons tredje lov forudsagde: For hver aktion er der en tilsvarende reaktion

Det vil sige, i en tidsalder hvor der, langt om længe, er fokus på kvinder vil der være modreaktion, der sætter fokus på mænd og maskulinitet. 
Og hvem bedre til at illustrere det end den karikerede maskulinitet, der eksemplificeres af Duke Nukem.
Han er jo trods alt USA 69. præsident.

Hvad ved vi om filmen?

Duke Nukem-filmen bliver produceret af Michael Bay under Platinum Dunes selskabet, der også står bag 'The Purge', 'Ouija' og 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. 
Selskabet har altså vane for, at producere filmfranchises, der ofte er enten-eller. 
Enten er de gode og fortjener efterfølgere e.g. The Purge, eller også er de elendige og bør aldrig se dagens lys e.g. TMNT og Ouija.

På nuværende tidspunkt er det småt med detaljer om filmen, der skal løfte en spilfranchise, som startede helt tilbage i 1991 og efterfølgende har produceret 19 forskellige titler. 

Der er hverken en instruktør eller en manuskriptforfatter tilknyttet og derfor skal vi alle kollektivt krydse fingre for, at Uwe Boll ikke bliver tilknyttet, da han på egen hånd har dræbt adskillige filmatiseringer af populære spil, som Bloodrayne, Postal, Alone in the Dark etc.

Det eneste vi ved er, at John Cena er i forhandlinger angående rollen som den politisk ukorrekte Duke Nukem.
Han skal dog første afslutte sit arbejde på Transformers-spinoffet Bumblebee, inden optagelserne til Duke Nukem kan gå i gang.

Spørgsmålet er om John Cena er klar til at sparke røv og tygge tyggegummi?
John Cena har fysikken til at spille Duke, men der er uenig om han kan bære hovedrollen i en film.

Tror du, at John Cena kan bære Duke Nukem på sine skuldre?

ANNONCE
Duke Nukem-film er på vej - John Cena i front?
Del

Seneste nyt