Magasinet M!

Dumme ting, som børn tror på

"Mine forældre var ikke skilt og ejede ikke en mikroovn. Derfor måtte mikroovne selvfølgelig være grund til skilsmisser"

Fra børn og fulde folk skal man høre sandheden. Sådan lyder det velkendte ordsprog, men passer det egentlig? Det med fulde folk er en hel snak for sig selv, men i forhold til børn er det nok meget sandt at sige, at de er ret bramfri og siger præcis, hvad de tænker. Sommetider sker det bare, at de også opfinder deres egen version af, hvad sandheden er. Det blev tydeligt i denne askreddit tråd med spørgsmålet: "What is the dumbest thing you believed as a kid?", hvor et af svarene fx var at mikroovne må være grunden til alle skilsmisser..

Kan du genkende nogen af dem?

SnakeShow

Da jeg var lille og gik i børnehave, var der et legehus med et køleskab. Indeni køleskabet var der to spejlæg lavet af plastik. Det ene havde en gul æggeblomme, og var derfor åbenlyst fra en kylling, imens det andet havde en orange æggeblomme, og jeg konkluderede derfor, at det måtte være fra en hest. Så jeg troede altså, at heste lagde æg, indtil jeg var omkring 8 år gammel..

Pajama_Alarm

Min mor fortalte mig, at hvis jeg ikke lynede min lynlås i mine bukser, ville en fugl tro, at min pik var en orm og derfor ville komme og spise den. En dag tænkte jeg, at jeg kunne udnytte dette og fange en fugl. Så jeg lynede mine bukser ned og tog min pik ud, imens jeg gik midt på vejen, kiggede op i luften og råbte ”kom her, lille fugl!” Jeg tør slet ikke tænke på, hvad naboerne har tænkt.

Twiztedbtch

Da jeg var barn, troede jeg, at Gud boede på månen, fordi folk altid pegede opad, som i at Gud boede oppe i luften, men jeg tænkte, at den eneste solide ting, han kunne bo på, måtte være månen. Jeg troede også, at de mørke dele af månen var de mennesker, der var døde og derfor kom op for at bo med Gud..

TrumpBitchBot

Jeg vidste ikke, at jeg ville vokse op og altså blive voksen. Jeg troede, at børn var børn, og voksne var voksne for evigt. Jeg var vitterligt chokeret, da jeg fandt ud af, at jeg en dag ville blive voksen. Jeg blev ked af det!

Guinhyvar

Da jeg var en lille pige, var jeg overbevist om, at jeg ville vokse op og få et kæmpe skæg. Jeg forestillede mig, at det ville blive tykt og langt som en vikings, og der var intet, der kunne overbevise mig om, at jeg ikke havde ret. Jeg er i dag selvsagt ret glad for, at jeg ikke havde ret og ikke fik et kæmpe stort skæg.

ScousePete

Min mor fortalte mig, at hun havde et netværk af mennesker, der holdt øje med, hvad jeg lavede, når jeg ikke var hjemme. Jeg prøvede at finde ud af, hvem disse mennesker var – uden held. Jeg valgte at opføre mig pænt bare for en sikkerheds skyld.

Donger69

Jeg troede, at ”gamle dage” rent faktisk var i sort og hvid på grund af de billeder og det fjernsyn, jeg så fra dengang.

Purest_Prodigy

At man var nødt til at holde vejret, når man kørte forbi en kirkegård – ellers ville de afdødes sjæl komme ind i ens krop.

Oceanmoon_

Engang, da jeg kørte i bil med min bedstemor, fortalte hun mig, at hun havde øjne i nakken, så hun kunne se, hvad jeg lavede. Jeg troede på det, til jeg var omkring 10 år.

Wildescrawl

Da jeg gik i anden klasse, fortalte en af min storebrors venner mig, at hans far var julemanden. Han havde nemlig set ham putte en gave i hans julesok, og derfor gav det god mening. Jeg troede på det i to år. Min mor prøvede at overbevise mig om, at det ikke var ham, men jeg troede ikke på hende. Jeg blev endda virkelig sur, da min mor ikke ville køre mig over til ham, så jeg kunne fortælle ham, hvad jeg ønskede mig til jul. Jeg blev meget mere ked af det, da jeg fandt ud af, det ikke passede, end da jeg fandt ud af, at julemanden slet ikke findes.

Brokenwinds

Jeg troede, at hvis jeg skrev en filmtitel på et VHS bånd, så ville båndet automatisk blive til den film. Jeg var ikke så klog.

Helpdebian

Jeg troede at blive fyret betød, at chefen ville tage en med ud bagved og skyde en.

New_skool_hepcat

Hvis du kyssede en kvinde, blev hun gravid..

readOKWHATEVER

At min bedstefars skaldede isse skyldtes en meget blæsende dag.

Noamias

At løbe på stedet, inden man begyndte at løbe, ville gøre en hurtigere – ligesom i Scooby Doo.

Irishane

At man laver børn ved at drengen tisser i pigens numse.

Apprehensive_Leading

Da jeg var lille, troede jeg, at isbilen bare var en musikbil, og min forældre lod mig tro det. Jeg gik glip af mange is på den måde.

D00leys

Mine forældre var ikke skilt og ejede ikke en mikroovn. Derfor måtte mikroovne selvfølgelig være grund til skilsmisser.

Heizenburger69

At selv dyr skulle giftes, før de kunne få børn.

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce