Magasinet M!

Durum på 1 meter: Umut Sakarya udvider flæskeimperiet med ny kebab-restaurant

Guldkebab ser dagens lys til februar!

Umut Sakarya har fået en ny idé i sit indtog på restaurantmatkedet i Danmark - mens du stadigvæk i høj grad kan nyde klassiske, danske retter på Guldkroen og Guldgrillen, er blikket nu faldet på kebab.

Guld-konceptet fortsætter med navnet Guldkebab, som byder på en lidt mere anderledes måde at skabe den fastfood-venlige kebab.

Umut og co. laver nemlig deres kebab af svinenakke, hvor man normalt bruger lamme- eller oksekød.

Foruden de to klassiske: rullekebab og pita, så kan du også få pommes druknet i bearnaise-sauce.

Men det stopper ikke der.

Den helt store vinder er uden tvivl - en 1 METER LANG RULLEKEBAB!

Til en sølle pris på 195 kroner kan du lave en cremet version af Lady og Vagabonden med en makker efter en bytur - det er sgu smukt!

Guldkebab åbner til februar!

Tjek den nye restaurant ud her.

Læs eller genlæs vores interviews med Umut her:

De Danske Kokke: Umut Sakarya

Den med Umut som M!-Babe!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt