Durum på 1 meter: Umut Sakarya udvider flæskeimperiet med ny kebab-restaurant
Guldkebab ser dagens lys til februar!
Umut Sakarya har fået en ny idé i sit indtog på restaurantmatkedet i Danmark - mens du stadigvæk i høj grad kan nyde klassiske, danske retter på Guldkroen og Guldgrillen, er blikket nu faldet på kebab.
Guld-konceptet fortsætter med navnet Guldkebab, som byder på en lidt mere anderledes måde at skabe den fastfood-venlige kebab.
Umut og co. laver nemlig deres kebab af svinenakke, hvor man normalt bruger lamme- eller oksekød.
Foruden de to klassiske: rullekebab og pita, så kan du også få pommes druknet i bearnaise-sauce.
Men det stopper ikke der.
Den helt store vinder er uden tvivl - en 1 METER LANG RULLEKEBAB!
Til en sølle pris på 195 kroner kan du lave en cremet version af Lady og Vagabonden med en makker efter en bytur - det er sgu smukt!
Guldkebab åbner til februar!
Tjek den nye restaurant ud her.
Læs eller genlæs vores interviews med Umut her: