Magasinet M!

Dyp den i chokolade og der er dømt scoringsgaranti på din næste date

Tag forskud på foråret med en dessertfondue, der er perfekt til en date.

Dyp den i chokolade og der er dømt scoringsgaranti på din næste date

Månedens scoreopskrift er leveret af 19-årige Celine Lærke Hansen, der står bag Scorekogebogen, som du kan købe gennem Turbineforlaget.

Jordbær med chokolade er en klassiker og et sikkert hit blandt alle. Så selvom denne dessert ikke ser ud af noget stort, vil den på en hverdag få dig til at ose af overskud. Og så er der ikke noget mere sexet end en mand, der ved, hvordan man sætter gang i romantikken på en kold vinteraften!

Jordbær med chokolade kan både serveres til en god brunch, som en let dessert om aftenen eller bare til et glas god champagne. I dette tilfælde har jeg valgt at pifte opskriften lidt op og servere jordbærrene som en dessertfondue. Dette giver jer begge mulighed for at få jeres hænder beskidte og lave lidt sjov. En date skal nemlig langt fra være kedelig.

En ting er i hvert fald sikkert, drenge: Hvis I vil være sikre på at score en homerun i aften, er det bare med at smutte ned i den lokale butik og få købt nogle jordbær og chokolade. Det får alle pigers hjerter til at smelte og tænke "ej, hvor er han bare sød!" 

Jordbærfondue

Servering: 2 personer

Tid: Så længe daten varer

Det skal du bruge

250 g jordbær
100 g mørk chokolade
Sjov pynt eller krymmel
Træspyd

Det skal du gøre

Smelt chokoladen i en skål over et vandbad. Mens chokoladen smeltes, skylles jordbærrene og fordeles på spyd. Fordel forskellig slags pynt og krymmel i små skåle, og stil det på bordet.

Lad nu din date dyppe sine jordbær i den smeltede chokolade og krymmel. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt