Magasinet M!

Dyr fornøjelse: Derfor er det så dumt at tage telefonen med på toilettet

Aviser og magasiner havde engang en fast plads på toilettet, men i dag er det i stedet mobiltelefonen, der leverer underholdningen. Men der er en dårlig ting ved det ... og nej, det handler ikke bare om hygiejne

Dyr fornøjelse: Derfor er det så dumt at tage telefonen med på toilettet

Ifølge en undersøgelse foretaget blandt MyTrendyPhones Facebook-følgere, så tager hele 61 procent af danskerne deres telefon med som underholdning, når de skal på toilettet.

Det er flere end i Sverige men færre end i Norge fortæller Silvan Popovic, mobilekspert ved MyTrendyPhone.dk: 

- Vores undersøgelse viser, at over halvdelen af deltagerne i både Danmark, Norge og Sverige ofte bruger mobilen, når de går på toilettet. Det ser ud til, at telefonen er blevet vores primære kilde til underholdning, når vi er på tønden, og at den klart har erstattet gammeldags lokums-litteratur. Telefonen er blevet en så fast og naturlig del af vores liv, at de fleste af os hiver den op af lommen, så snart vi venter på bussen, sætter os i sofaen og altså også på toilettet. 

Men udover den åbenlyse hygiejne-fælde, så er der en anden rigtig god grund til, at det måske er klogere at efterlade mobilen, når der skal besørges.

Toilet-skaderne

Når du sidder på toilettet og glor ned i sin mobiltelefon, er der nemlig en stor risiko for, at telefonen på et tidspunkt glider ud af hænderne og havner i kummen eller rammer det hårde flisegulv - med en smadret skærm til følge.

- Vi kan se, at der er sket en stigning i antallet af telefoner, der bliver sendt ind til vores værksted, fordi de er blevet tabt i toilettet eller på de hårde badeværelsesfliser. Vi modtager cirka 1500 telefoner om måneden til reparation med vandskader eller ødelagte skærme, siger Silvan Popovic.

Så måske, du skulle overveje at finde de gode gamle magasiner frem igen, således at du er fri for at skulle fiske din telefon op af vandet og derefter undvære den mens den bliver repareret. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt