Magasinet M!

EA klar med nyt logo til EA SPORTS FC

FIFA-afløseren bliver annonceret på diverse stadions i de kommende dage

Den 30 år lange æra med EA's fodboldspil med FIFA som navn er ovre. Men det er spillet ikke. Nu gør EA så småt klar til at afsløre den nye generation af deres fodboldspil, EA SPORTS FC. Det er det nye navn, og i den forbindelse har EA afsløret det officielle logo for EA Sports FC. I de kommende dage vil det nye logo figurere på diverse stadions verden over, i over 100 professionelle kampe. Det vil foregå i ligaer som Premier League, Laliga, Bundeslia, Barclays Women's Super League og NWSL. 

Det er sparsomt med information omkring selve spillet endnu, men EA Sports afslører at spillet vil have mere end 19.000 licenserede spillere, 700 hold og 30 ligaer. 

Blandt andre har Premier Leagues CEO, Richard Masters udtalt om samarbejdet:
"Gennem vores længe-stående partnerskab med EA sports, er vi i stand til at bringe fans fra hele verden tættere på Premier League, og vi anerkender vigtigheden af den næste generation, som led i fremtidens fodbold. Vi ser frem til at vores forhold udvikler sig gennem lanceringen af EA SPORTS FC, hvad end det er igennem udvikling i ePremier League, anlægning af nye fodboldbaner til fordel for samfund i UK, eller at tilbyde fans spændende in-game oplevelser."

Ønsker man at være blandt de første til at modtage nyheder omkring selve spillet i juli, kan man tilmelde sig på EASports.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt