Magasinet M!

EA Sports FC24 er klar med gratis EM-opdatering

Spillet tidligere kendt som FIFA er klar så du selv kan udpege vinderen af EM 2024

Europamesterskabet skal snart afvikles i den virkelige verden, men inden da kan du lige nå at gennemspille den forestående UEFA Euro 2024-turnering i EA Sports 24 - Electronic Arts har nemlig lige udgivet den gratis "Festival of Football"-opdatering. 

EA SPORTS FC 24 placerer spillere på banen i Tyskland med en EM-oplevelse, der spejler de autentiske detaljer fra turneringen, fra opdateringer af nationalholdenes trøjer til virkelige stadions, samt opdaterede stjerneansigter.

"Vi er begejstrede for at kunne annoncere inddragelsen af UEFA EURO 2024 inden for EA SPORTS FC og for at se det i aktion som en del af de kommende EURO-finaler," sagde Guy-Laurent Epstein, UEFA's marketingdirektør. "EA SPORTS FC's globale rækkevidde vil give millioner af fans mulighed for at forbinde sig med og opleve turneringen som aldrig før og føre deres favoritnation virtuelt, fra gruppespil gennem til knockout-runder."

Spillere kan lede deres landshold, spille som en stjerne valgte landshold, eller som deres helt egen brugerdefinerede spiller. In-game turneringen tilbyder spillere en række tilstande, når de spiller sig til ære: i singleplayer turneringstilstand, i kick-off eller mano-e-mano mod venner online.

Alle 24 EURO-kvalificerede landshold er en del af den nye opdatering. 

Bonus-info: EA Sports FC 24 er en del af månedens "gratis spil" i PlayStations PlayStation Plus-abonnement - og med Euro-turneringen som en gratis opdatering, er det relativt overkommeligt for PlayStation-gamere at sætte gang i kampen - opdateringen er dog tilgængelig på Både PlayStation, Xbox, PC og Nintendo Switch. 

ANNONCE
Festival of Foodball opdatering
?si=e__qWV-nHuQlWA9e
Del

Seneste nyt