M!

eCool er den danske opfindelse der giver dig jordkolde øl året rundt - se hvordan den virker

Altid kølige øl. Ingen brug af strøm, og ingen frost om vinteren. Det er den rene genialitet.

eCool er den danske opfindelse der giver dig jordkolde øl året rundt - se hvordan den virker

Endelig er den her. Den opfindelse, som du har ventet på hele dit liv. Nu kan du fremadrettet drikke kolde øl - fuldstændig uden at have dårlig samvittighed over miljøet (hvis du nogensinde skulle have haft det). Hele seancen koster 1.995 kroner, og den passer ind i haven, hos naboen, til festivalen og hjemme hos de gamle.

Genialiteten kaldes for eCool og er gaven til manden, der har alt. Og din far vil nok også blive glad for den. Kort fortalt er eCool en form for køleskab, hvor du kan have 24 dåsebajere opbevaret. Den måler 113 cm i højden, 30 cm i diameter og vejer 12 kg.

Du graver den simpelthen bare ned i haven, eller hvor du nu gerne vil have den, og herefter kan du så nyde den ene jordkolde øl efter den anden. eCool passer til et pælebor på 22 cm i diameter. Hvis du ikke ejer sådan et, men er en rigtig mand, kan du også bruge en skovl. Det virker også. Når først du har gravet den, kan du bruge den hele året - også om vinteren - da eCool forsikrer om, at den er frost-fri.

Jord-ølkøleren er udviklet af fire unge fyre på Mors. Delene produceres på Mors og samles ovenikøbet også med håndkraft på Mors. Fantastisk!

Køb den før din nabo her.

Del