Magasinet M!

Efterårets fedeste retro-sneaks

Væk med sandalerne og frem med de fede sneaks. Her er M!s bud på 5 lækre af slagsen...

Efterårets fedeste retro-sneaks
Puma Dallas sneakers

Den ikoniske Dallas sko fra "the counterculture movement" der fandt sted i Nordengland i de tidlige 80'ere og senere blev en del af b-boy miljøet , er netop nu landet i butikkerne.

Den fede sneak har lækkert ruskind og en stabil sål og fås i farverne sort, rød, blå og armygrøn.

 

Skoen er bl.a set i Storm-butikken i København for 699 kr.

ANNONCE
Efterårets fedeste retro-sneaks
Converse - All Star OX

Converse holder 100 %. All-Star basketball-støvlen blev første gang introduceret i 1917 og kan derfor snart fejre 100-års jubilæum. (Ja ja, hvad betyder 7 år fra eller til?). Vi har valgt at tage den "lille" model med, da den fortjener mindst ligeså meget respekt som dens høje og super populære storbror. Og så er den også nemmere at få af og på.

 

Kan købes her

 

ANNONCE
Efterårets fedeste retro-sneaks
New Balance - U420BOB
New Balance har ligesom Converse en lang historie inden for produktion af sko. Firmaet blev grundlagt i 1906 og er i dag en de helst store producenter inden for sportssko. Denne retromodel er en klassiker og fås i flere farver.

Kan købes lige her
Efterårets fedeste retro-sneaks
Adidas - Nizza Hi Ot Tech  
Vi er fuldstændige vilde med de her supersvedige sneaks fra Adidas. Detaljen med lynlåsen i stedet for almindelig snørre gør disse støvler nemme at få af og på. Og så ser det for nice ud.

Kan købes her
ANNONCE
Efterårets fedeste retro-sneaks
Hummel - Slimmer Stadil High Winter
Da Christian Stadil overtog Hummel-mærket i 1999, fik han det nærmest foræret, da det - pænt sagt - gik ret skidt for det danske modefirma. Men det lykkedes Stadil at vende skuden ved bl. at introducere en modelinie bestående af gamle joggingklassikere fra 1970'erne. Succesen kom i hus, da Stadil ganske uopfordret sendte tøjet til store stjerner i USA, heriblandt Jennifer Lopez. Dermed fik hummel skabt masser af reklame i store modeblade og på fjernsynet.

Denne super lækre model har det gamle retro-look og de røde farver, som bryder det "gamle" look gør den bare endnu federe.

Kan købes lige her 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE