Magasinet M!

Efterårets største filmoplevelser

Her er 6 film, du godt kan begynde at glæde dig til.

Efterårets største filmoplevelser
  This Is The End

Premiere: 17.10.2013

 

Det nye ratpack er atter samlet i form af Seth Rogen (som også har instrueret), James Franco, Jonah Hill, Michael Cera, Jason Segel, Paul Rudd og vi kunne blive ved.

I denne kulsorte dommedagskomedie spiller skuespillerne mere eller mindre sig selv. Der er lagt op til en stor fest i James Francos hus, da apokalypsen pludselig indtræffer (hader bare når det sker) og vender op og ned på alt.

Vurderet ud fra den hylemorsomme trailer, kan du godt begynde at glæde dig. Og nå ja, så har Emma Watson en fantastisk lille birolle i filmen.

ANNONCE
Efterårets største filmoplevelser
  Escape Plan

Premiere: 17.10.2013

 

The old boys er atter samlet. Det kan godt ske, at Sly og Arnold for længst har rundet de 60, men det betyder ikke, at de er klar til at gå på pension. Langt fra.

I Escape Plan, der er en vaskeægte old school fængselsfilm, prøver de gamle, men stadig jernhårde drenge, at bryde ud af et state-of-the-art hi-tech-fængsel. Om det lykkes? Ja, hvad tror du selv?

Vi er ligeglad med anmeldelserne - denne film med de to legender skal bare ses.

ANNONCE
Efterårets største filmoplevelser
  Farvel Til Mafiaen

Premiere:  24.10.2013

Næste år er det 40 år siden, at Robert De Niro spillede den unge Don Corleone i Francis Ford Coppolas mesterlige Godfather II. Alligevel er det aldrig lykkedes ham at slippe ud af gangster-rollen, som han har spillet til perfektion flere gange, end vi kan huske på stående fod. 

Og nu vender han atter tilbage til den rolle, han spiller og kender bedst: Nemlig gangster. I Luc Bessons action-komedie spiller De Niro familiefar og tidligere mafioso, der lever under CIAs beskyttelse i deres nye omgivelser i en kedelig fransk by. Den kedelige tilværelse bliver dog hurtigt byttet ud med en lidt for voldelig og spændende en af slagsen, da Robert De Niros figur bliver genkendt af de mennesker, familien flygtede fra i sin tid. 

ANNONCE
Efterårets største filmoplevelser
  Thor The Dark World

Premiere: 31.10.2013

1'eren var fantastisk underholdning og fik 5 ud af 6 mulige stjerner af M!s filmanmelder. Især scenerne i Asgård er usædvanligt flotte, og ideen om at en Gud ender på jorden, og udførelsen heraf, var genial. Mere af det tak.

Det er ret sjældent, at film med superhelte på det hvide lærred sutter numse. Og vi har ingen grund til at tro, at efterårets helt store actionbrag skulle skuffe. Og selv hvis den gjorde, vil den blive reddet af at Natalie Portman endnu engang er med i filmen.

 

Mmmmmm, Natalie Portman.

 

 

ANNONCE
Efterårets største filmoplevelser
  Gravity

Premiere: 07.11.2013

 

I weekenden fik Gravity, der har George Clooney og Sandra Bullock i hovedrollerne, premiere i USA og slog samtidig rekorden for største oktober-åbning nogensinde. 55,8 millioner dollar formåede Alonso Cauróns film at omsætte for. Godt hjulpet på vej af fantastiske anmeldelser og positiv omtale fra publikum.

Filmen følger de to astronauter Kowalsky (Clooney) og Dr. Ryan Stone (Bullock), der under en rutinemæssig rumvandring pludselig bliver ramt af det værst tænkelige scenarie, da deres rumfærge smadres.

De to befinder sig nu helt alene, tøjret fast til hinanden og kastet ud i det uendelige sorte rum uden nogen forbindelse til jorden.

Årest største nervepirrende thriller? Det tror vi nok.

ANNONCE
Efterårets største filmoplevelser
The Counselor

Premiere: 14,11.2013

Lad os lige starte med at nævne rollebesætningen, som består af følgende sværvægtere: Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem, Cameron Diaz og Penélope Cruz. Instruktøren hedder Ridley - Alien, Prometheus - Scott, og manuskriktforfatteren har skrevet No Country For Old Men og The Road. Hvor galt kan det lige gå? Vi kan i hvert fald allerede lugte en Oscar. 

Filmen blander intelligent humor med mareridtsagtige scenarier i denne sexede, mørke og voldelig thriller, hvor en respekteret advokats forbindelse til narkomiljøet tager fuldstændig overhånd.

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce