Magasinet M!

Egoistisk eller romantisk? Internettet raser over maraton-frieri

Når en romantisk gestus ikke helt går som planlagt

Vi ser ofte frierier, der bliver delt på sociale medier, som er så ekstreme og romantiske, at de blot lægger unødigt pres på alle mænd i verden, der på et tidspunkt vil fri til deres kæreste - hvordan kan man nogensinde overgå det?

Et lille tip: Lad være med at afbryde noget, der er vigtigt for din kæreste. Såsom et maraton. I hvert fald ikke, hvis du regner med at blive en af de romantiske historier, der bliver delt på sociale medier. 

En brandmand ved navn Dennis Galvin valgte at fri til sin kæreste, Kaitlyn Curran, da hun løb marathon. Curran var omkring 16 km fra målstregen, da Galvin hoppede ind på banen, gik ned på et knæ og friede. Curran, som tydeligvis var overrasket, sagde ja til frieriet, gav Galvin et kram, og fortsatte ellers sit løb, for som hun sagde: "I have to go finish my race.”

.. And the rest is history.

Niks. Ikke på internettet. Folk var nemlig mildest talt ikke tilfredse med dette frieri. Og med folk mener jeg primært kvinder. En stor mængde kvinder rasede nemlig over, at denne mand valgte at fri midt i hendes maraton og ikke før eller efter. Galvin blev altså både beskyldt for at være opmærksomhedskrævende, egoistisk og med en enkel "Women can never just finish first, can we?"-kommentar, er der meget, der tyder på, at Galvin og hans frieri er blevet offer for kvinders generelle vrede mod egoistiske mænd. 

Så hvis du overvejer at lave et storslået frieri, der skal gå viralt, så tænk dig lige om en ekstra gang, før du får alle vrede kvinder på internettet på nakken.

ANNONCE

[Kilde: cbsnews]

Del

Seneste nyt

Annonce