Magasinet M!

Ekaterina Katja Krarup [Instacrush]

Tune ind på Danmarks Snapchat-dronning

Hvad kunne være bedre sådan en højhellig fredag eftermiddag, end at introducere jer for vores seneste insta-forelskelse? Jeg ved det bare ikke. I denne uge har vi taget fat i den 29-årige Ekaterina, der har russiske rødder, men er vokset op i Danmark, og pt. bor i Sverige. 

Ekaterina, Katja for short, er en af de de mest populære modeller på Instagram (24.6k followers) her i landet. Her i ugen er hun også blevet døbt Snapchat-dronning af Metroxpress. Hver gang hun skyder billeder og videoer ud på sin snapstory, er der op mod 65.000 der følger med.

Vi spurgte lidt ind til hende på Instagram: "Jeg er model og medie-personlighed med russisk baggrund, som har en uddannelse i teologi. På trods af det, har jeg i mange år arbejdet bag kameraet som makeup-artist, stylist og retoucher. Lige nu har jeg mange spændende projekter kørende, mest i forhold til min snapchat, men jeg er også i gang med at tage en uddannelse i Judaistik og fuldfører en af mit livs store drømme, nemlig lære Yiddish. Min profil er en  samling af flirtende "godmorgen"-billeder, det er i hverfald dem, jeg er mest kendt for."

Masser af sexappeal, masser af brains - what's not to like?
 

Gør dig selv en tjeneste, fang hende på Snapchat @imneverdone.

Good Tuesday morning from Olaf&me🐈 #goodmorning #catsofinstagram #bootybuilder #bootyfull #mycalvins #happy #photooftheday

A photo posted by Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) on

Had a #kimk moment at the #gym this morning 👅 #teamkim #goodnight #gym247 #picoftheday

A photo posted by Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) on

🌞 Good morning Saturday 🌞 #thighbrows #tb #goodmorning #happy #braid #implied #picoftheday

A photo posted by Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) on

The holly crown 👑🎄 #mzkrarupandersenwearingred #mzkrarupandersenandherboobs #merrychristmas #christmasphotoshoot #hourglassfigure

A photo posted by Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) on

ANNONCE

Hov, det glemte jeg næsten! Hun er også med i denne kunstbog med nudeart!

Del

Seneste nyt

ANNONCE