Magasinet M!

Eksklusiv billedserie: Cecilie Digemose og hendes nye bryster

Læs interviewet og se de eksklusive billeder af Cecilies nye bryster

Tidligere på året skød vi en række billeder af tidligere Paradise Hotel deltager, Cecilie Digemose. Nu har vi en række nye billeder til jer. For i mellemtiden har Cecilie fået lavet bryster, og dem vil hun rigtig gerne vise frem. Derfor har vi inviteret hende med i en STAY lejlighed ved Nordhavn, for at skyde en ny billedserie, som vi kan dele med jer. 

Vi har selvfølgelig også taget en snak med Cecilie omkring hendes nye bryster. Læs med herunder.

ANNONCE
Eksklusiv billedserie: Cecilie Digemose og hendes nye bryster

Det er anden gang jeg skyder billeder sammen med M!. Denne gang er det selvfølgelig lidt anderledes, fordi det er uden de andre piger fra Paradise Hotel, og det gør at jeg kan være mere fokuseret på at få de rigtige billeder i hus. Og, så har jeg jo selvfølgelig fået lavet mine bryster, og det er mit første shoot med "dem". 

Hvorfor jeg fik lavet mine bryster? Det gjorde jeg fordi, jeg følte, jeg manglede min feminine side. Der er overhovedet intet galt med mine naturlige bryster. Jeg havde bare meget små bryster, og følte at jeg manglede noget fylde. Og det har jeg fået nu. 

Jeg er så glad for resultatet af mine nye bryster. Det har gjort, at jeg er mere glad for mine bryster, og at jeg nu tør at gøre nogle ting, som jeg ikke ville førhen. 

ANNONCE

Det jeg allerbedst kan lide ved mine bryster er nok, at der er kommet meget mere fylde, som har gjort det hele meget lettere, når man fx skal have taget billeder. Nu skal jeg ikke længere finde en vinkel, hvor de ser nogenlunde ud. Nu sidder de jo bare, hvor de skal uden jeg behøver tænke så meget over det. 

Min største frygt ved mine nye bryster er nok, at de ikke kommer til at se naturlige ud. Det var rigtig vigtigt for mig, at de skulle se så naturlige ud som muligt, også selvom jeg fik dem lavet. 

Der er jo lavet et lille program om mig og mine nye bryster på Viafree - det synes jeg er fedt og forhåbentligt lærerigt for seerne. Det er en kæmpe beslutning, man skal tage, når det kommer til det med at ændre noget på sig selv. Det er jo ikke bare et lille indgreb. 

(Se afsnittet af 'Mit Paradisoliv', som Cecilie taler om, her.)

Jeg bliver mere og mere glad for, at jeg tog beslutningen om at få dem lavet. Specielt når jeg ser billederne efter shootet. Det har virkelig gjort meget for min selvtillid at få dem lavet. Men det sagt, så skal jeg ikke have lavet mere ved min krop. Jeg har fået lavet det, jeg ville. 

De perfekte bryster er naturlige, fyldige og en god håndfuld.

Se billederne af Cecilies nye bryster i galleriet.

ANNONCE
Om shootet

Lokation: STAY Seaport, Copenhagen

Model: Cecilie Digemose

Fotograf: Mikkel Laumann // FacebookMikkel Laumann Photography // Instagram_mlaumann // Hjemmesidemlaumann.com

Koordinator og interview: Simone Klindt

Del

Seneste nyt