Magasinet M!

Eksklusiv billedserie: I bad med Miss Paradise

Vi har gemt nogle billeder til jer.

Årets Miss Paradise er kåret, og det blev den smukke Sarah Tiedt som løb med titlen. Tidligere på året skød vi en række billeder med Sarah, men vi har gemt et par stykker til jer. 

Vi har taget endnu en snak med Sarah, så læs med herunder og kig billederne igennem. 

Jeg er blevet Miss Paradise 2019. Jeg havde ikke regnet med at løbe med titlen. Men, hold nu op, hvor er det nice. Det kan slet ikke beskrives - jeg føler mig utroligt smuk. 

Jeg havde nok mere frygtet Miss Paradise-ugen, end jeg havde glædet mig. Det bunder vel egentlig i, at man skal gøre en masse grænseoverskridende ting. Men det hele var en udfordring og sindsygt sjovt. 

Om jeg er den typiske Paradise deltager? Selvfølgelig er jeg det. Der skal en masse forskellige personligheder til for at gøre sæsonen god. 

Hvis jeg skal definere mig selv som en Paradise-type, så vil jeg nok sige, at jeg er den hårde pige med ben i næsen. Jeg er hende som har sine egne meninger og holdninger. 

 
Min vildeste oplevelse med Paradise Hotel, er helt klart det stærke forhold jeg har fik til Camilla. Jeg er simpelthen så glad for hende. 
 

Der var ingen af fyrene på hotellet som var mine typer. De var allesammen nogle sindssygt gode venner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt