Magasinet M!

Eksklusiv champagne er modnet 60 meter under havet

Kun 60 flasker på verdensplan!

Champagne er ofte lidt en eksklusiv ting for mange - men hvor der er eksklusivitet, er der også forskellige grader af det!

Eksempelvis denne M. Hostomme Abysse Gran Cru Brut, som er lagret 60 meter under havet. 

De mest optimale forhold for modning af en champagne sker ved at afskærme den så meget som muligt fra lys og opbevare det ved en stabil temperatur. 

Så hvorfor ikke begrave det i stålbure under havets overflade?

En håndfuld champagneleverandører i Frankrig bruger denne metode. Eksempelvis Abysse, som nu er klar til at lancere en række eksklusive flasker til USA. 

Flaskerne er modnet ud for en fransk øde ø i det keltiske hav på Atlanterhavet, hvor temperaturen er stabil på 12,7 grader året rundt. 

Champagnen er først modnet i 48 måneder i franske bordeaux-vin-egetræsfade - herefter får de 12 måneder 60 meter under havets overflade i stålbure. 

Der bliver kun 60 flasker tilgængelige med en pris pr. styk på 11.800 kroner.

Smagen er a la: ‘Carmelized peach, Toasted almonds, Refreshing minerality’ and a bouquet of ‘Mandarin oranges, Star anise, Chocolate.’

Drueblandingen er 100% Chardonnay.

Det er eksklusivitet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce