Magasinet M!

Ekstrem ædelse

Tag et kig på nogle af verdens ret så særprægede specialiteter...

ROTTE

Her spiser de det: Malawi

Tjah, når det vrimler med skadedyr, kan man vel lige så godt æde dem. Og der er masser af rotter i Malawi. Så næste gang du er lidt lækkersulten, kunne du jo overveje at gå på jagt i kælderen.

ANNONCE

KOBRA

Her spiser de det: Kina

I verdens mest folkerige land fanger folk kobraer og sælger dem videre til restauranter for lidt over seks kr. stykket. Her bruges kødet i burgere, og kineserne mener, at det er godt for hudsygdomme, astma og potensen. Det er nu stadig klamt.

ANNONCE

MELORM

Her spiser de det: Holland

Red regnskoven og skær ned på CO2-udslippet... ved at spise melorme. Det mener man i Holland, hvor en lille melorms-snack er en rigtig lækkerbidsken.

SKORPION

Her spiser de det: Thailand

Risvinen i Thailand bliver ekstra giftig med en lille skorpion til ganen. I landsbyen Baan Niyomchai mener befolkningen desuden, at skorpionerne holder lægen fra døren.

ANNONCE

KAMEL

Her spiser de det: Sudan

I Sudan sælges der hvert år 81.000 ton kamelkød, og det er stort set alt på dyret, der kan spises. Kamelen har forresten to pukler, mens dromedaren kun har en enkelt. Bum.

Del

Seneste nyt

Annonce