Underholdning

Ekstrem ædelse

Tag et kig på nogle af verdens ret så særprægede specialiteter…

Ekstrem ædelse
Foto: Pexels
M!
Af M! 13. oktober 2014

ROTTE

 

Her spiser de det: Malawi

Tjah, når det vrimler med skadedyr, kan man vel lige så godt æde dem. Og der er masser af rotter i Malawi. Så næste gang du er lidt lækkersulten, kunne du jo overveje at gå på jagt i kælderen.

 

KOBRA

 

Her spiser de det: Kina

I verdens mest folkerige land fanger folk kobraer og sælger dem videre til restauranter for lidt over seks kr. stykket. Her bruges kødet i burgere, og kineserne mener, at det er godt for hudsygdomme, astma og potensen. Det er nu stadig klamt.

 

MELORM

 

Her spiser de det: Holland

Red regnskoven og skær ned på CO2-udslippet… ved at spise melorme. Det mener man i Holland, hvor en lille melorms-snack er en rigtig lækkerbidsken.

 

SKORPION

 

Her spiser de det: Thailand

Risvinen i Thailand bliver ekstra giftig med en lille skorpion til ganen. I landsbyen Baan Niyomchai mener befolkningen desuden, at skorpionerne holder lægen fra døren.

 

KAMEL

 

Her spiser de det: Sudan

I Sudan sælges der hvert år 81.000 ton kamelkød, og det er stort set alt på dyret, der kan spises. Kamelen har forresten to pukler, mens dromedaren kun har en enkelt. Bum.

 

Person med sjælden lidelse, der forhindrer dem i at føle smerte, forklarer hvorfor det har gjort dem paranoide

Læs også: Person med sjælden lidelse, der forhindrer dem i at føle smerte, forklarer hvorfor det har gjort dem paranoide

Sådan laver man toiletvin

Læs også: Sådan laver man toiletvin

Underholdning

Se flere artikler