Magasinet M!

Elina Ea: Årets Miss Paradise er den smukkeste til dato

Potentialet

Inden du stejler amok over Paradise-referencen, så tæl til ti. 

Jo jo, Paradise Hotel er reality-tv, og det tætteste man kommer på tomme kalorier på sendefladen. Men for fanden, hvor er det altså også bare godt med noget junkfood af og til!

PH kører på 14 sæson, og er dermed et af de mest populære tv-programmer i nyere tid. Og i en tid hvor seertallene svigter, og flytter online - i samme periode som de sociale mediers fremtog, er Reality-personaer gået fra at være totalt afskrivningsværdige D-liste celebrities, til at være talk of the day. 

Der er uden tvivl en masse reality-deltagere, der aldrig formår at komme videre end programmerne og til gæstebartenderjobs. Men nogle stikker ud. 

I vores SoMe-nation, er opmærksomhed en valuta, du kan bruge til meget. Og hvis du har opmærksomhed, og formår at vende den mod noget du er god til, er det brændstof til en genvej mod en fornuftig karriere. Mange kendisser har brugt denne opmærksomhed til at opbygge og rebrande deres personer, opbygge virksomheder og meget andet. Men lad os tage et par skridt tilbage igen. 

I årets Paradise Hotel, er en af de nytilkomne, den 19-årige Elina, netop blevet kåret til Miss Paradise 2018. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hendes naturlige skønhed er blændende, og hun virker let tilgængelig og nede på jorden. En klassisk naboens datter-case. Nu med realityboost. I løbet af denne uge, siden hun tjekkede ind i programmet, har hun fået næsten 10.000 nye followers på Instagram

Vi mødte hende til et fotoshoot og en snak, og du kan se meget mere til hende på M!, hvor vi netop har kåret hende til Månedens Crush. 

ANNONCE
Miss Paradise. Foto: Christian Grüner - Elina Ea: Årets Miss Paradise er den smukkeste til dato Miss Paradise. Foto: Christian Grüner

Der er mange grunde til, at Elina umiddelbart (Vi ved jo ikke hvad der sker senere på sæsonen), har potentialet til at drive opmærksomheden fra realityprogrammet videre, end blot det. For det første har hun et ret opdyrket talent - hun har haft drømme om at blive cirkusartist, og er blandt andet ret vild til Aerial Silks (Det er sådan et langt stykke stof, som hænger fra loftet. Så kravler man op i den og laver lidt forskellige tricks.), og hun har gået på flere cirkushøjskoler. Hun er klar over, at det er en karrierevej, der ville kræve fuld dedikation hele livet - noget hun har fundet ud af, at hun ikke helt klar på. Men det viser, at hun har en mentalitet, hvor hun er villig til at lægge kræfter i at opbygge kvalifikationer. 

Hænger ud

Et opslag delt af ELINA EA DAHL (@elinaea) den

ANNONCE

Elina har tidligere deltaget i Miss Danmark. Egentlig ville jeg gerne have gået lidt i dybden, med den forholdsvist store forskel der er på henholdsvis Miss Danmark og Miss Paradise. Begge ting kan noget, og begge dele er oppe i tiden og på sin vis også lidt udskældte. Miss Danmark på grund af DR3-programserien Miss Perfect og Miss Paradise på grund af, ja, Paradise Hotel

Jeg kunne lave et ret interessant skriv, baseret på kontrasterne mellem de to koncepter, men Elina vælger, eftertænktsomt, at holde sig i armslængde fra emnet. 

"Nu vil jeg helst ikke så meget ind på det med Miss Danmark, da det er lidt et overstået kapitel for mig. Jeg var med i 2016. Det er jo lidt den forskel, at Miss Danmark-konkurrencen måske ikke ønsker at blive associeret med Paradise Hotel. At der er en forskel i, hvordan man opfatter sit image og kvindeidealet. For mig er der egentlig ikke den store forskel - I Miss Danmark skal man hvile i sig selv, være selvsikker og glad for sin krop. Det er jo lidt den samme tankegang som i Miss Paradise. Der gik jeg jo også rundt i bikini, og var stolt af mit udseende. Jeg kan ikke se den store forskel, andet end at Miss Danmark har nogle værdier, de vægter højt - og det er super fint. Men det er Miss Paradise også! Miss Danmark kan måske se Paradise Hotel og Miss Paradise lidt mere som en badboy i branchen, hvor jeg mener ikke noget ondt med nogle af delene - kun ren kærlighed til både Miss Danmark og Paradise!"

Elina, hold fast i dig selv - og udnyt opmærksomheden positivt, du har potentiale til at nå langt. 

ANNONCE
Credits

Model: Elina Ea Dahl - Miss Paradise 2018

Fotograf: Christian Grüner

Del

Seneste nyt

ANNONCE