Magasinet M!

Elisa er Ugens Instababe: Jeg har lidt af en rebelsk wild side

Den vildeste druktur, en knap så privat skovtur og Vikings-kærlighed.

Så er vi tilbage - vi og vores Instababes har holdt sommerferie, men nu går den ikke længere. 

God onsdag, folkens - sig pænt hej til den første post-Corona Instababe, Elisa!

Navn: Elisa Savino

Alder: 25 år

Bopæl: Ishøj

Civilstatus: Kæreste

Særlige kendetegn:  Mit smil (fordi jeg smiler rigtig meget), samt min åbenhed blandt alle mennesker.

Instagram: bysavino

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til redaktør Rasmus Krarup Jensen, rkj@connery.dk.

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det synes jeg, der føles mega fedt! Der findes så mange smukke piger i Danmark, så at være blandt en af dem, der bliver valgt som Ugens Instababe hos jer, det er da en ære!

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Hmm, mange mennesker tror, at jeg er en stille mus ved første øjekast - men det er jeg slet ikke. Jeg kan godt være lidt genert i starten, når jeg møder nye mennesker, men det er lige indtil man lærer mig at kende. Så får man at se, at jeg har lidt af en rebelsk wild side, der godt kan lide at udfordre mine egne grænser ;)

Vis dette opslag på Instagram

Sommer, sommer og sol ?? #happydays

Et opslag delt af Elisa M. Savino ? (@bysavino) den

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Hvis jeg nu helt frit selv kunne vælge, så er Bali eller Bahamas utrolig højt på min bucket list af steder, jeg gerne vil se og opleve. Men skal vi være lidt mere til den realistiske side, så bliver min næste rejse nok til et sted i Europa, og jeg vil skyde på det bliver enten Italien eller Spanien.

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Hmm, noget af det bedste jeg ved, er nok at komme ud og få en på opleveren. Om det er en telttur i skoven herhjemme, eller om det er ud at rejse til et andet land, eller om det er så simpelt som at prøve noget, som jeg ikke har prøvet før. Jeg elsker at prøve nye ting, og derfor er det nok noget af det bedste jeg ved. Og ej at forglemme – KINDER! Min yndlings-yndlings-yndlings chokolade.

Det værste jeg ved, er at være blandt arrogante og højrøvede mennesker. Jeg synes, den der “jeg-er-bedre-end-alle-andre" attitude er noget pjat. Nogen mennesker har mere succes i livet end andre – GOOD FOR YOU! Men det gør dig ikke nødvendigvis til et bedre menneske, og jeg har virkelig svært ved at være blandt mennesker, der har den slags attitude.

Vis dette opslag på Instagram

??? #dontworry#behappy

Et opslag delt af Elisa M. Savino ? (@bysavino) den

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Min yndlings TV serie, puha den var svær.. Der er så mange gode derude! Men skal jeg gå med en, så tror jeg det må være Vikings. Jeg synes den er så rå, og så er jeg vild med den er baseret på vores nordiske mytologi, og dermed stammer fra vores, altså Nordens, historie. Jeg er vild med, at der er flere danske skuespillere med, (som i øvrigt gør det pisse godt i den) og at der er så meget gang i den. Man er klistret til skærmen, og man skal bare liiiiige have ét afsnit mere – det kender I nok allesammen til – og så ved man den er god ;)

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Det er svært at sige, da jeg faktisk er ret “nem” at stille tilfreds. Jeg kan lide at lave en masse forskellige ting, og er meget åben for rigtig mange ting. Men nogle gode eksempler på ting, som helt klart ville falde i god jord, kunne være at tage ud og lave noget aktivt (gå en tur, tage ud og sejle, klatrepark, mm.) Det kunne selvfølgelig også være til den mere stille og rolige side med middag og snak. Det kan dog godt være lidt opstillet synes jeg, og derfor føles lidt presset for begge parter måske.

Vis dette opslag på Instagram

?? #summertime#bikinibyzaful

Et opslag delt af Elisa M. Savino ? (@bysavino) den

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Ha ha ha, må nok ærligt erkende der er et par stykker, som er rigtig sjove.

“Holy moly macarony, du er da godt nok så meget eyecandy” Really?? Ha ha, tak – men jeg er ikke 14 år gammel længere!

“Skal du lige med ud og smage på fars pølse?”

Øhh, hvad med nej tak ;)

Udover de to, fik jeg også en gang en kommentar, hvor vedkommende direkte spurgte mig, om jeg ville have penge for at behandle ham som en slave. Den er næsten tragisk-komisk!

Vis dette opslag på Instagram

Søndagskysser til folket ? #sundayfunday

Et opslag delt af Elisa M. Savino ? (@bysavino) den

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

En mand der ved hvad han vil have, og ikke er bange for at vise det. En mand der har ambitioner for sig selv og sit liv. Desuden synes jeg smilehuller kan sin helt egen ting ;)

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

At de kræver en god portion tålmodighed! I mange aspekter af hverdagen og livet i det hele taget. Mænd (i hvert fald rigtig mange af dem, jeg har mødt og kendt igennem tiden) har en tendens til at høre hvad de vil høre, og at tingene bliver gjort i deres tempo, haha!

Vis dette opslag på Instagram

??????? #haveagoodone

Et opslag delt af Elisa M. Savino ? (@bysavino) den

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Uden at gå helt ned i detaljer, så må det nok være fra en dag jeg var ude i solen og bade, og vi kunne ikke rigtig holde fingrene for os selv, så vi måtte finde et sted i skoven, der var bare en lille smule mere privat – og dog slet ikke så privat alligevel. Ups, men altså, det er vel også en del af naturen haha.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er allermest stolt at den person, jeg er blevet ift. den person, jeg engang var, og det sted jeg engang var i mit liv. Det har ikke været en nem kamp, men uanset hvad livet har kastet i hovedet på mig, og selvom jeg nogen gange er knækket, så har jeg altid rejst mig op igen – og dét er jeg stolt af. Der var engang, hvor jeg gik og troede, at jeg aldrig hverken kunne eller ville blive til noget, fordi jeg ikke troede jeg var god nok. Det skulle heldigvis vise sig at være løgn, for jeg har kæmpet min vej til hvor jeg er idag, og det tør jeg godt klappe mig selv på skulderen for!

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

En mand er i mine øjne sjovest, når de gerne vil opnå et eller andet. Det er helt utroligt hvad man kan få dem til i den tilstand :P

Hvad er du god til?

Jeg synes faktisk selv jeg er god til ret mange forskellige ting. Jeg kan godt lide at være kreativ ved at tegne, lave smykker, skrive og sådan, og den slags har jeg altid fået at vide, jeg er god til. Derudover får jeg også tit at vide, at jeg er god til mennesker. Jeg er ret god til at tilpasse mig de selskaber, jeg er i, og jeg kan snakke med de fleste mennesker. Udover dét er jeg vildt god til at være klodset, haha. I kender typen der går ind i glasdøren, fordi man troede der var åben? Yup, thats me!

ANNONCE

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Det er svært at sige, fordi det er lidt i perioder, hvad jeg gør mest. Nogen perioder er jeg meget vild og out-going, og dér vil man typisk kunne finde mig enten til noget privatfest eller på en bar. Så er der andre perioder, hvor jeg foretrækker Netflix and chill for alle pengene, og især i denne Corona-tid, vi allesammen er lagt under, så er det nok option nr. 2, der trækker mest. Dog ser jeg frem til at få brugt nogle flere lørdage på, at komme ud og svinge hofterne lidt i nattelivet, når hele den her situation engang lægger sig igen.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

Jeg har aldrig været så stiv på en bytur, at jeg er taget med en fremmed hjem eller omvendt og fattet minus af det dagen efter. Og det er faktisk helt uden at jeg tager en slurk ?

ANNONCE

Fortæl om din vådeste bytur

Puha, dem er der nogle stykker af... men skal jeg vælge én, så må det nok være fra en tur i byen, hvor vi faktisk var en gruppe veninder ude for at arbejde. Vi skulle være eventpiger til et event, hvor vi skulle ud og køre i partybus med et selskab, ind og spise et sted med dem, og hvor vores del af jobbet var klaret, så snart vi ramte natklubben. Vi var fri til at fortsætte derfra, hvilket vi valgte at gøre.

Det skal lige siges at der i partybussen rigtig var lagt op til lummer stemning, da der mens vi kørte rundt i København, var stripshow inde i midten af bussen. Og med sådan en flok mennesker, der primært var mænd, ja så kan I nok gætte jer til hvor lummert ;)

 Da vi kommer frem til natklubben, er alle i mega højt humør og alle er ved at være godt fulde på det her tidspunkt, så det er bare ind med os, smide vores ting og så er det ellers bare at få kridtet danseskoene. Der bliver uddelt flasker på bordene, og vi piger havde gjort det godt under eventet, så der blev sørget godt for os på natklubben. Herfra begynder tingene at være lidt blurry for mig, men ud fra hvad jeg kan forstå på mine veninder, så tog det rigtig fart herfra.

Der sker en masse ting i løbet af de sidste par timer, vi er derinde, og jeg har sprunget køen til toilettet over flere gange, fordi jeg slet ikke har ænset, der faktisk var en kø, min ene veninde stod med blod udover det hele, fordi hun havde slået sig, min tredje veninde var ved at blive kørt ned af en bus, og når ja – for lige at toppe den, mistede jeg min taske med alt værdi (hjem-nøgler, telefon, pas, pung, jakke, ALT) i, og måtte modvilligt blive til de lukkede kun for at gå hjem med en lang næse - den var der nemlig ikke... Så alt i alt vil jeg sige, at husker turen som værende en pisse sjov og god tur, men samtidig også en tur, der bare gik galt på SÅ mange måder! Men er det ikke den slags historier, der altid ender ud med at være de sjoveste?

Vis dette opslag på Instagram

#baywatch ???

Et opslag delt af Elisa M. Savino ? (@bysavino) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt