Magasinet M!

Ella Purnell er spirende seriemorder i første officielle trailer til Sweetpea

Når man presser den 'stille' pige for hårdt..

Sky og Starz har netop udgivet den første trailer til den kommende thriller-serie Sweetpea, som lover en intens tur ind i hjernen på en kvinde, der er blevet presset til det yderste.

I hovedrollen ses Yellowjackets’ breakout-stjerne og Fallout-skuespilleren Ella Purnell som Rhiannon Lewis, en stille og tilsyneladende uskyldig kvinde, der pludselig ikke vil finde sig i tingene længere.

Sweetpea, baseret på C.J. Skuses roman af samme navn, følger Rhiannon, en kvinde, der er vant til at blive overset og taget for givet. Hun passerer mennesker på gaden uden at få et blik, kæmper med en fastlåst karriere, og oplever, at manden, hun er forelsket i, ikke vil forpligte sig. Som om det ikke var nok, er hendes far alvorligt syg. Ifølge seriens synopsis er Rhiannons liv kort sagt "so far, so shit."

Men da presset fra de mange problemer i hendes liv bliver for meget, sker der noget. Rhiannon knækker – og ud af den ellers anonyme og stille kvinde kommer en person, der er villig til at gøre hvad som helst.

I stedet for at være en passiv tilskuer til sit eget liv, finder hun en ny og farlig form for magt: at dræbe andre mennesker.

Men kan hun holde på sin dødelige hemmelighed, nu hvor hun har fået smag for den mørke side?

Serien dykker ned i tanken om, 'hvad nu hvis?' på mange punkter, og Purnell er klar til at kanalisere sin indre indestængte psykopat for fuld udblæsning.

Tjek traileren ud herunder - serien vil få premiere på Prime Video til november:

ANNONCE
Del

Seneste nyt