Magasinet M!

Emile Hirsch hustler poker i action-fyldt første trailer til Dead Money

24 timer og et pokerspil, der afhænger af liv eller død.

Den kommende thriller Dead Money har netop fået sin første trailer, og filmen lover at levere en nervepirrende sag fyldt med intens spænding og dramatiske drejninger.

Filmen har Emile Hirsch i hovedrollen, flankeret af stjerner som David Keith, India Eisley, Peter Facinelli, Jimmy Jean-Louis, Rory Culkin og Jackie Earle Haley.

Dead Money følger historien om Andy, en professionel pokerhaj, der lever af at hustle ved spillebordene. Hans liv tager en drastisk drejning, da et voldeligt hjemmerøveri trækker ham og hans kæreste ind i et dødeligt spil, hvor indsatsen er deres liv. Handlingen strækker sig over 24 intense timer, hvor Andy må navigere gennem et kaos af fare og bedrag. Kulminationen kommer, da Andy tvinges til at spille det største spil i sin karriere, velvidende at både hans eget og hans kærestes liv hænger i en tynd tråd.

Emile Hirsch, der spiller hovedrollen som Andy, er kendt for sine mange varierede roller i både film og tv. Han slog igennem med Into the Wild (2007), hvor han leverede en kritikerrost præstation som den eventyrlystne Christopher McCandless. Hirsch har også medvirket i en række andre bemærkelsesværdige film som Milk (2008), Speed Racer (2008) og Once Upon a Time in Hollywood (2019). Med Dead Money vender Hirsch tilbage til en intens hovedrolle, hvor han endnu en gang demonstrerer sin evne til at portrættere komplekse og udfordrende karakterer.

Dead Money byder også på stærke præstationer fra andre erfarne skuespillere. David Keith, kendt fra klassikere som An Officer and a Gentleman (1982), tilføjer filmen en dybde med sin tilstedeværelse, mens den unge India Eisley, der tidligere har imponeret i Underworld: Awakening (2012), bringer energi og intensitet til hendes rolle. Jackie Earle Haley, en Oscar-nomineret skuespiller for Little Children (2006), bidrager med sin unikke karisma og erfaring.

Se traileren herunder - Dead Money får premiere til september som direkte til streaming og VOD:

ANNONCE
?si=4bpJTu1C3SMLmXWX
Del

Seneste nyt