Magasinet M!

Emilia Clarke om at være nøgen i Game of Thrones - igen

"That ain't no body double!"

Lad os bare være ærlige, de umådelige mængder af nøgenhed og sexscener, var i lige så høj grad som magi og politiske intriger, med til at fange os ind i det store Game of Thrones univers, tilbage i de første sæsoner. 

En kvinde der lige fra første øjekast tryllebandt os, var Emilia Clarkes Daenerys Targaryen. Lige siden hun trådte ud af det badekar, i første sæson, har vi været hårdt investerede i hendes storyline. Altså, ikke på grund af boobs, men fordi den er spændende.

PS. Hvis du ikke har set S6E4 af Game of Thrones, vil der være spoilers længere nede..

Du kan se meget mere til Emilia Clarke på C More. Prøv 14 dage gratis her: Cmore.dk?

ANNONCE
GoT S1E1 - HBO Nordic - Emilia Clarke om at være nøgen i Game of Thrones - igen GoT S1E1 - HBO Nordic

Emilia Clarke optrådte nøgen flere gange, frem til og med tredje sæson, hvor det pludselig var slut. Der blev teoretiseret at serien var blevet så populær, at Emilia Clarke ikke længere ønskede opmærksomheden omkring nøgenhed, og hun havde også landet en rolle i Terminator Genisys. Det sker tit, når skuespillere bliver mainstream, at de ikke længere ønsker at lave nøgenscener. 

Men det har vist sig ikke at være tilfældet. Det udtalte hun sig i øvrigt om i efteråret.

I seneste afsnit af Game of Thrones: Book of The Stranger, bringer Daenerys nemlig huset ned omkring de Dothrakiske ledere. Det gør hun ved at brænde huset ned - hun er nemlig ikke nær så modtagelig for ild, som alle andre i universet. Hendes tøj er derimod, og således står vores Khaleesi endnu en gang uden klæder på. 

I et interview med Entertainment Weekly, fortæller Emilia Clarke følgende om scenen:

"Jeg vil gerne minde folk om, at sidste gang jeg tog tøjet af, var i sæson 3. Det er ved at være længe siden, og nu er det sæson 6. Men det hele er mig, stolt og stærk. Jeg er oprigtigt glad for at jeg sagde ja til at lave scenen. Det er ikke en body double!"

EW

ANNONCE
Emilia Clarke om at være nøgen i Game of Thrones - igen

Læs også: Mød Emilia Clarkes body double.

Del

Seneste nyt

Annonce