Magasinet M!

Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million

Hvorfor melder man sig til Paradise Hotel? Hvilke overvejelser gør man sig og meget mere. Se hele billedserien herunder

Emilie Hoffmann

Alder: 22 år

Bopæl: Aarhus

Civilstatus: I et forhold

Beskæftigelse: Uddannet social- og sundhedsassistent

Særlige kendetegn: Mit venstre stritøre og min fyldige numse

Instagram: hoff_emilie

Freja Rømer

Alder: 21 år

Bopæl: Frederiksberg

Civilstatus: Single

Beskæftigelse: Butiksassistent og pædagogmedhjælper 

Særlige kendetegn: Min numse, min udadvendthed og mit lyse hår

Instagram: freja.roemer

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Vil du have eksklusive billedserier i inboxen?

Tilmeld dig her, og få damer i indboksen
Navn
E-mail
Postnummer


Hvis du følger med i denne sæson af Paradise Hotel 2020, så ved du også at bl.a. Emilie og Freja er blandt deltagerne. To smukke piger, som supplerer hinanden perfekt på billeder. Det fandt vi ret hurtigt ud af, da vi samlede dem til et eksklusivt photoshoot. 

Ved du ikke, hvad du skal bruge de næste 14 dages hjemmearbejde til, så er Paradise Hotel ret god tidsfordriv. Og så er der mange smukke damer med (som altid) i år.

Men Paradise Hotel er også noget, der kan få folk op af stolene med de vildeste fordomme om uintelligente mennesker, hed sex og vild drama. Men hvordan har hele oplevelsen egentlig været, hvis man spørger netop to af dem, som ved hvad de snakker om? Læs med herunder og hør bl.a., hvad der fik pigerne til at melde sig, og hvorfor de supplerer hinanden så godt. 

Vi kan fristes til at spørge; hvorfor melder man sig egentlig lige til Paradise Hotel?

Freja: Jeg har faktisk aldrig selv meldt mig til Paradise. Jeg overvejede det i gymnasiet, og blev pudsigt nok kontaktet af en caster lige efter, jeg var gået ud af skolen. På daværende tidspunkt var jeg 18 år, og næsten allerede på vej til Mexico, da jeg desværre måtte takke nej. Jeg blev så spurgt igen, da jeg var 19 år, og der takkede jeg igen nej, da jeg ikke var single. Men så fik de skovlen under mig, da jeg var 20 år (forrige år), og så tænkte jeg bare, at nu var det sgu nu. Det passede perfekt, og jeg havde jo gjort mig en masse tanker omkring det fra første gang, jeg blev spurgt. Men det var stadig en stor beslutning for mig.

Emilie: Jeg meldte mig til dagen efter min fødselsdag, da jeg havde tømmermænd og var lidt halv deprimeret. Jeg havde været i et forhold i mange år (fra da jeg var 16-20 år), så jeg følte, at der skulle ske noget. Derudover lukkede mit arbejde, så jeg havde mulighed for at rejse og så starte op på mit nye arbejde efterfølgende. Timingen var god, men hvis mit arbejde ikke skulle lukke, så var det nok slet ikke sket. 

Hvis I skulle beskrive jer selv på hotellet, hvilke roller havde I så?

Freja: Jeg var nok den friske pige med begge ben plantet solidt på jorden. Derudover hende der ikke var bleg for at sige sin mening, grine højt eller være stille til festerne. Jeg prøvede så vidt muligt ikke at stille mig i dårligt lys hos nogen. De andre gæster ville nok beskrive mig som frisk, nede på jorden og en grinebidder. Jeg griner rigtig meget, og der går ikke stille for sig, når jeg fester, men samtidig kan man altid komme og få en god snak med mig.

Emilie: Jeg følte ikke som sådan, at jeg havde en bestemt rolle andet end, at jeg var med i noget, som er meget større end mig selv - nemlig spillet og alle de mennesker, som er med i det. Det er meget intenst, når spillet er i gang. Jeg tror, de andre gæster så mig som en lidt rolig pige i starten. Det var lidt overvældende at komme ind, men jeg kørte bare på med at få lært alle at kende. Som vi alle lærte hinanden bedre at kende, tror jeg de så mig som en lige ''modstander''. Dog tror jeg det hjalp, at jeg ikke var med i nogen gruppe som sådan, så jeg var ikke en trussel for folk, hvilket jo er til min store fordel.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Har jeres medvirken i Paradise Hotel gjort noget ved jer som person?

Freja: Det har gjort mig langt mere selvsikker og sikker på, hvad jeg står for. Det er hårdt at være derinde, fordi man på ingen måde aner, hvem der er ens venner, og hvem der ikke er. Når man, som jeg i forvejen har svært ved at stole på folk, er det en prøve at være derinde, men man må simpelthen gå med sin mavefornemmelse. Der er mange personligheder og de kommer først rigtig til syne efter man kommer hjem, og det er dér man lærer at manøvrere rundt i det. Derudover bliver man nødt til at ruste sig selv til de kommentarer og holdninger, der følger med at være en offentlig person og det har jeg gjort mit bedste for at prøve på. 

Emilie: Det har egentlig bare påvist mig mere, hvorfor jeg elsker mit liv og den person, som jeg er; nede på jorden og med masser af næste kærlighed. Jeg føler stadig, at jeg ''bare'' er Emilie fra lille Ringe. Jeg er godt opdraget og har altid lært man skal respektere andre og være mod andre, som man selv vil behandles. Så intet storhedsvanvid her.

Hvad er det vildeste I hver især har oplevet i forbindelse med Paradise Hotel?

Freja: Det er først og fremmest hele oplevelsen. Alt fra at rejse helt alene, vente på et hotel alene og så at stå foran selve Paradise Hotel og vide at ens eventyr begynder. Det er en fuldstændig surrealistisk oplevelse som efterfølgende tog tid lige at bearbejde og komme sig over! Derudover er det den generelle opmærksomhed fra folk jeg ikke kender, der opsøger mig både personligt og via mine platforme. Det er så underligt, at lille anonyme mig pludselig er fulgt af over 60.000 mennesker på Instagram. Jeg modtager søde beskeder - det rører mig dybt. 

Emilie: Det vildeste jeg har oplevet, er hele stemningen og det at få lov til at være med til at skabe noget. Det synes jeg har været fedt. Helt lav praktisk synes jeg også, det var ret fedt og angstprovokerende, at man skulle rejse et helt døgn alene, som Freja også siger. Noget andet, som har overrasket mig, er at jeg jo har fået en kæreste i forbindelse med Paradise Hotel. Det havde jeg slet slet ikke regnet med. Da jeg fløj fra Danmark lagde jeg mit hjerte i Danmark. Forstået på den måde, at jeg slet ikke søgte en kæreste. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Hvad var ambitionerne med deltagelsen i Paradise Hotel?

Freja: For mit vedkommende havde jeg ingen ambitionen udover at vinde selvfølgelig. Jeg sagde til mig selv, at det var vigtigt, jeg kunne stå ved alt, hvad jeg gjorde derinde, når jeg kom hjem. Og det kan jeg stadig den dag i dag. 

Emilie: Nogle kom for at booste deres Instagram, nogen kom, fordi de troede, det var en venskabsklub. Jeg var der for oplevelsens skyld og for den halve million.

Hvad var jeres forventninger til Paradise Hotel og de andre deltagere?

Freja: Jeg var så sindsygt spændt, at jeg på ingen måde vidste, hvad jeg kunne forvente. Det eneste jeg håbede på, var selvfølgelig at kunne gå hele vejen og få en oplevelse, jeg ikke ville fortryde eller glemme, og det fik jeg i den grad! Jeg håbede også, at de andre deltagere var søde, og nogen jeg kunne gå godt i spænd med, og det gjorde jeg. Så jeg kunne ikke have håbet på mere. 

Emilie: Mine forventninger var faktisk rigtig lave. Jeg nåede kun lige at se et par afsnit af sæson 15, inden jeg tog afsted. Så, jeg blev ret overrasket, da jeg først tjekkede ind. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Hvordan var det at skyde billederne sammen idag?

Freja: Det var super fedt at skyde billeder med Emilie! For mig var det en smule grænseoverskridende i og med, at det er undertøjsbilleder, og der var flere mennesker i studiet. Men jeg synes, jeg kom rigtig godt igennem det, og jeg fik lov til selv at sige, hvis der var noget specielt jeg gerne ville have på. Emilie og jeg passer godt sammen fordi vi begge to er meget åbne , og så minder vi lidt om hinanden på udseendet, hvilket gør underværker for billederne som M!’s læsere også vil kunne se. Vi har det super sjovt sammen og kan tale om alt, så det var rigtig dejligt at have Emilie med. 

Emilie: Amen shit det har været for vildt! Jeg har haft glædet mig sådan og planlagt så mange ting oppe i mit hoved, hår, makeup, undertøj osv. Jeg elsker det! Det er lige mig sådan noget her, jeg hygger mig virkelig med det.

Hvad synes I om billederne?

Freja: Billederne er super sprøde! Jeg tænkte først, ”wow ser jeg virkelig sådan ud” well obviously! Fotografen har virkelig gjort et flot stykke arbejde, og sindsygt fede settings og idéer, så jeg er mega tilfreds. Mere af det! Og så var jeg jo så heldig at få en lille hund med på et af mine billeder, det varmer mit dyrehjerte. 

Emilie: Jeg synes at billederne er blevet SÅ flotte, så sexede, så professionelle, så ekslusive. Jeg havde virkelig ikke troet at det færdige resultat ville blive så godt! Jeg er helt tom for ord - og der skal meget til.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Hvordan er jeres forhold uden for kameralinsen?

Freja: Vores forhold er rigtig godt! Vi snakker sammen af og til, men er begge meget travle og nu er Emilie jo flyttet til Århus, så det er en del længere væk en Fyn. Vi ved, vi altid kan tage fat i hinanden, hvis der er noget, og vi kan snakke i timer om alt og intet!

Emilie: JA! Vi har det rigtig godt og er kommet super tæt på hinanden. Det er nok fordi vi minder så meget om hinanden, og bare kan relaterer til mange af de samme ting, som vi jo begge har oplevet og selvfølgelig også andre mere nutidige ting. Så selvom vi bor langt væk fra hinanden ændrer det sig slet ikke. Som Freja også siger, så synes jeg det er rart, at have så god en veninde, at man ikke behøver skrive sammen hver dag for stadig at være det - det er goals! 

Hvordan ville I beskrive hinanden? Emilie beskriver Freja og omvendt

Freja: Emilie er en super skøn pige. Hun er omsorgsfuld, og ekstremt begavet. Hun er velovervejet og har en moden tilgang til livet, og de beslutninger der skal tages hen ad vejen. Derudover er hun en ultimativ fest pige, og pisse grineren når hun er fuld. Og så er hun jo bare super smuk og hviler i sig selv og det elsker jeg hende for! 

Emilie: Københavner! Freja udstråler også meget selvsikkerhed. Hun vil gerne være lidt boss ass bitch, men Freja er også følsom og meget menneskelig - hvilket er så skønt!

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Hvordan fejer man benene væk under jer piger?

Freja: Det er svært at feje benene væk under mig. Jeg er kræsen og svær at nå helt ind til benet på. Jeg har oplevet mange ting i mit unge liv der har gjort, at jeg har svært ved at danne stærke tillidsbånd til andre mennesker. Jeg føler selv jeg med tiden er blevet bedre til bare at springe ud i at danne stærke relationer, men jeg tager også mine forbehold og passer på mig selv. Hvis man skal feje benene væk under mig, skal man være sig selv, være sjov og så skal vi bare klikke fra første øjeblik. Der skal være det jeg kalder en ”ping pong” ellers begynder jeg at kede mig og så er det bare thank you next! 

Emilie: Min søde kæreste Casper har allerede fejet benene væk under mig. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Hvor skal man tage hen, hvis man vil møde jer i byen?

Freja: Jeg kommer ikke på de fine klubber. Jeg er lidt mere en ”down to earth” pige. Jeg behøver ikke et bord i byen, høje stiletter og en kjole. Jeg kommer de steder, hvor der er stemning for at tage hen så at nævne ét bestemt sted er virkelig svært. Men hold da øje på min Instagram, hvor jeg som regel poster, hvis jeg er i byen.

Emilie: Hvis I vil møde mig i byen, så er jeg på de diskoteker, hvor man kommer i en pæn kjole og i stiletter, og så kan jeg godt lide cocktail barer. Jeg er ikke til ølbarer og sådan noget. Jeg kan faktisk heller ikke lide øl.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann

Og hvis man så endelig møder jer, hvordan scorer man jer så?

Freja: Jeg bliver ikke scoret, vil jeg sige. Jeg scorer, og når der er noget jeg vil have, så går jeg efter det. Hvis jeg skal give et tip må det være; Aldrig vær påtrængende! Det er så frastødende og jeg står helt af. Vær dig selv, sig noget sjovt til mig og snak med mig fordi jeg er mig og ikke fordi jeg har deltaget i et realityprogram. Jeg er et helt almindeligt menneske ligesom alle andre, det er super vigtigt for mig, at det bliver respekteret. 

Emilie: M's læsere kan ikke score mig. Jeg har den dejligste kæreste.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Emilie og Freja fra Paradise Hotel: Vi kom for den halve million Foto: Mikkel Laumann
Credit

Modeller: Freja Rømer og Emilie Hoffmann

Fotograf: Mikkel Laumann // FacebookMikkel Laumann Photography // Instagram_mlaumann // Hjemmesidemlaumann.com

Makeup/styling: Athena Bense // Hjemmeside: Athenabense.dk // InstagramAthena Bense

Koordinator og interview: Simone Klindt 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce